salasanat

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Olen unohtanut Microsoft-tilini tunnuksen ja salasanan, samoin gmailin tunnuksen ja salasanan. Miten ja mistä löydän ne? 79 30.8.2021 Unohtuneiden käyttäjätunnusten ja salasanojen palautusta voi yrittää seuraavien ohjeiden avulla: - https://support.microsoft.com/fi-fi/account-billing/unohdit-microsoft-t… - https://support.google.com/accounts/answer/7682439?hl=fi
Miten korttinumerot saa poistettua tietokoneesta? 93 10.2.2021 Luultavasti kirjastokorttien numerot ovat jääneet selainohjelman muistiin. Se, mistä ne tarkalleen ottaen saa poistettua, vaihtelee hiukan selainohjelman mukaan. Esimerkiksi Chromessa tallennettujen salasanojen luettelo löytyy, kun painaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä valitsee ”Asetukset”, vasemmalta ”Automaattinen täyttö” ja sitten keskeltä kohdan ”Salasanat”. Sieltä salasanojen pitäisi löytyä, ja ylimääräiset voi sitten poistaa. Tarkka polku tallennettuihin salasanoihin tosiaan vaihtelee, mutta yleensä ne löytyvät selaimen asetuksista alta. Toivottavasti saat asian kuntoon, tai voit pyytää vielä selainkohtaista apua, jos et löydä salasana-asetuksia.
Olen Helmet-kirjaston jäsen. Yritin asioida täällä kirjastokortin numerolla ja sen salasanalla. En saa toimintoa kuitenkaan auki näillä, vaikka itse normaali… 86 6.4.2020 Voisitko tarkentaa, mihin palveluun yritit kirjautua, oliko se Helmet? Ainakin sinne voi kirjautua kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella koodilla. Jos ei koodia muista, niin sen voi palauttaa sähköpostiin. 
Varaisin itselleni kirjan, joka on tällä hetkellä lainassa jokaisesta kirjastosta. Kirjastokortti minulla on, mutta minulta puuttuu salasana. Voinko saada sen… 210 15.6.2018 Salasanan kirjastokorttiin saat vain asioimalla henkilökohtaisesti kirjastossa. Salasanaa ei voi saada puhelimitse tai sähköpostitse.
Lainasin äsken Elimäen kirjastosta äänikirjan. Miten löydän sen puhelimestani kuunneltavaksi? 269 25.1.2018 E-äänikirjat ovat kuultavissa puhelimenne selainohjelmalla. Jos olette tulleet pois Kyyti.fi-sivulta teidän pitää kirjautua takaisin www.kyyti.fi sivulle kirjastokorttinne 286- alkuisella tunnuksella ja sen jälkeen täyttää salasana nelinumeroisella pin-koodillanne. Sen jälkeen lainaamanne e-äänikirja pitäisi löytyä.
Muistelen joskus viime vuonna lukeneeni lehdestä, että Kouvolan kirjastosta voi "lainata" musiikinopetusta nettikursseina. Silloin selailinkin niitä, mutta… 298 17.1.2018 Rockway-muusiikkikurssit löytyvät Kyytisivuilta e-aineistojen alta. https://www.kyyti.fi/palvelut/e-aineistot Sen jälkeen valitse Rockway ja kirjaudu palveluun kirjastokortin numerolla ja pin-koodillasi. Lainassa olevaa materiaalia voi varata.
Olen unohtanut kirjastokortin 4-numeroisen salasanan. Miten saan uuden? 1019 3.1.2018 Jos olet unohtanut tunnuslukusi, saat uuden kirjaston asiakaspalvelusta esittämällä kirjastokorttisi lisäksi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Sähköpostitse tai puhelimitse tunnuslukua ei voida antaa johtuen tietoturvasyistä. Lisää tietoa kirjastokortista ja tunnusluvusta Vaski-kirjastojen sivuilla osoitteessa https://vaski.finna.fi/Content/asiakkaana