Voisitteko kertoa tuntemattoman sotilaan juonen kokonaisuudessaan.?

Kysytty
24.3.2007

Voisitteko kertoa tuntemattoman sotilaan juonen kokonaisuudessaan.?

Vastaus

Vastattu
26.3.2007
Päivitetty
20.12.2018

Paras tapa tutustua klassikkoteokseen on lukea se itse. Tuntematon sotilas kuuluu joka kirjaston kokoelmiin, joten sen saa helposti käsiinsä kirjaston kautta. Tuntemattoman sotilaan juonesta on kysytty aiemminkin Kysy kirjastonhoitajalta -palvelussa. Vastaus löytyy joko palvelun arkistosta, osoitteesta http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx (kirjoita hakuruutuun Tuntematon sotilas) tai Google-haulla esim. hakusanoilla: Tuntematon sotilas juoni. Myös Linkkikirjastostamme kannattaa katsoa, mitä haulla Tuntematon sotilas löytyy, http://www.kirjastot.fi/fi-FI/linkkikirjasto/ .

61 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kuuluuko kirjaston auttaa lukiolaisia pääsemään lukutehtävissään siitä mistä aita on matalin? Vaikka joku muu juonen julkaiseekin voisi kirjasto poistaa linkin täältä ettei kaikki lukiolaiset hoksaa sitä.

Kirjaston ei ole tarkoitus tehdä lukiolaisten lukutehtäviä heille valmiiksi, mutta toisaalta palvelussamme luvataan etsiä tiedonlähteitä kysytyistä aiheista. Yritämme aina kannustaa koulutehtävien tekijöitä tekemään tehtävänsä itse, mitään todellista hyötyähän ei Tuntemattoman sotilaan juonen kopioija saa, sen sijaan lukiessaan kirjan, hänelle tarjoutuu elämys. Tässä tapauksessa tuolla hakulauseella, jolla meidän arkistomme vastaukset löytyvät, löytyy kyllä netistä muutakin tietoa, joten suoran linkin voi ottaa pois. Yleensä näissä koulujen tutkielmina julkaistuissa linkeissä on myös se puoli, että ne vanhenevat melko pian.
Terveisin Toimitus

Ei huhuh, itse olen yhdeksännellä luokalla, ja meidän pitää oppia tuntematon sotilas melkein ulkoa. Johan on kumma ku oletetaa että vain lukiolaiset tästä kärsii.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.