Otsikko
Vähän aikaa sitten sai ainakin vielä tulostaa niin, että lähetti pdf-tiedostoja yhteen teidän sähköpostiosoitteeseen. Silloin tulostustyö oli valmiina…

Kysytty

Hei!

Vähän aikaa sitten sai ainakin vielä tulostaa niin, että lähetti pdf-tiedostoja yhteen teidän sähköpostiosoitteeseen. Silloin tulostustyö oli valmiina asiakkaan omalla tilillä missä tahansa(?) kirjastossa. Voiko niin vielä tehdä ja jos voi, mikä on se sähköpostiosoite? Valitettavasti olen hukannut sen. Kiitos.

Vastaus

Vastattu

Sinun on mahdollista tulostaa omalta laitteeltasi, eli vaikkapa läppäriltä tai älypuhelimesta. Sitä varten sinun tarvitsee luoda itsellesi kirjautumistunnus osoitteessa https://print.lib.hel.fi/user kohdassa "Uusi käyttäjä / New User". Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset vahvistamaan tilisi.

Tästä eteenpäin voit aina lähettää tulostettavat tiedostosi pdf-muodossa osoitteeseen print.helkir@gmail.com.

Kun haluat hakea tulosteesi, kirjaudu luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla itsepalvelutulostus-tietokoneelle ja vapauta tulosteesi.

Lisäohjeita löydät täältä:

https://print.lib.hel.fi/custom/ohje.html

https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kallion_kirjasto/Juttuja_kirjastosta/Tulosteiden_itsepalvelunouto__mobiilitul(41141)

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.