Tervehdys! Minua kiinnostaisi tietää, onko eräästä liikenneonnettomuudesta ollut mahdollisesti mainintaa sanomalehdessä, esim. Kouvolan Sanomissa tai Valkealan…

Kysytty

Tervehdys!

Minua kiinnostaisi tietää, onko eräästä liikenneonnettomuudesta ollut mahdollisesti mainintaa sanomalehdessä, esim. Kouvolan Sanomissa tai Valkealan Sanomissa. Kyseessä on marras- tai joulukuussa 1993 tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäys Selänpäässä, Valkealan kunnassa. Olin tuolloin kolmevuotias ja mukana kyseisessä onnettomuudessa. Olisi mielenkiintoista nähdä tuosta lehtijuttu, mikäli sellaista on julkaistu. Olisikohan mahdollista saada jutusta kopiota sähköpostiin, jos tällainen juttu on olemassa?

Kiitos jo etukäteen!

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

En löytänyt mitään Valkealan Sanomista ja tänään ehdin käydä pintapuolisesti Kouvolan Sanomat väliltä 15.11.-6.12 läpi enkä löytänyt tuollaisesta kolarista mitään mainintaa. Ehdin jatkamaan etsintöjä ensiviikolla. Minua tietenkin auttaisi huomattavasti jos pystyisit määrittämään ajankohdan vähän tarkemmin.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Ajankohtaa en pysty valitettavasti tarkentamaan sen enempää kuin että kolari tapahtui kuulemma ennen joulua. Voihan toki olla, ettei koko tapauksesta ole edes mainittu lehdissä yhtään mitään? Siinä tapauksessa olen tuhlannut vastaajan aikaa aivan turhanpäiväisesti, mistä pahoitteluni.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.