Tarvitsisin tietoa retkeilymajoista Lontoossa. Myös muu turistille tarpeellinen tieto (esim. joku matkaopas) olisi tarpeellinen.

Kysytty
7.6.2000

Tarvitsisin tietoa retkeilymajoista Lontoossa. Myös muu turistille tarpeellinen tieto (esim. joku matkaopas) olisi tarpeellinen.

Vastaus

Vastattu
7.6.2000
Päivitetty
7.6.2000

Internetistä löytyy mm. Iso-Britannian hotellirekisteri, jossa on luokiteltuna eri tasoisia hotelleja ja retkeilymajoja. Osoite on http://www.uk-hotels-register.com/

Lisäksi monikulttuurisen kirjaston Maailma-infosta kannattaa vilkaista - sieltä löytyvät maat aakkosjärjestyksessä. Osoite on http://www.lib.hel.fi/mcl/maailma.htm Esim. Excite Travelin Iso-Briannia-sivut osoitteessa http://www.excite.com/travel/countries/united_kingdom/ sisältävät monenlaista matkailutietoa myös Lontoosta.

Makupalat-linkkikirjastosta löytyy vapaa-ajan alta matkailulinkkejä. Osoite on http://www.htk.fi/kirjasto/cool2.htm

Pääkaupunkiseudun Plussa-aineistotietokannasta voi etsiä matkaoppaita Lontoosta valitsemalla luokaksi 417.11. Luokasta 461.03 löytyy majoitusoppaita koottuna eri maista. Suomenkielisiä Lontoon oppaita ovat esim. Hanna, Nick: Lontoo, 2000; Murphy, Paul: Lontoo, 1999 ja hieman vanhempi Salonen, Ilpo: Lontoon mitalla, 1991.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.