Tarvitsisin englanninkielistä markkinointimateriaalia nimenomaan yrityksen imago-tutkimuksista. Kauppakorkeakoulun kirjasto on suljettu ja tarvitsisin tietoa…

Kysytty
13.07.1999

Tarvitsisin englanninkielistä markkinointimateriaalia nimenomaan yrityksen imago-tutkimuksista. Kauppakorkeakoulun kirjasto on suljettu ja tarvitsisin tietoa pian.

Vastaus

Vastattu
13.07.1999
Viimeksi päivitetty
13.07.1999

Pääkaupunkiseudun Plussa-tietokannasta internet-osoite http://www.libplussa.fi löytyy joitakin nimekkeitä, joita Sinun ehkä kannattaa katsoa: Buy this book/ toim. Mica Lava (Routledge 1997), Gareth, Morgan: Images of organization (Sage 1997).

Turun kaupunginkirjaston pääkirjastosta löytyy Bernstein, David: Company image and reality (tämä on pääkaupunkiseudun kirjastoissa vain suomeksi).

Sinun kannattaa lisätä internet-osoitteistoosi Suomen yleisten kirjastojen verkkopalvelut (http://www.kirjastot.fi), josta pääset kiinnostaviin linkkeihin valitsemalla tiedonhaun ja jonkin esitellyistä hakupalveluista. Kirjoita hakutermiksi company image research, niin saat mm. sellaisten firmojen kotisivuja, jotka suorittavat markkinointitutkimuksia. Jotkut niistä selostavat tutkimusperiaatteitaan, esim. http://www.markettrends.com/p0000314.htm, ja saman firman toinen sivu .../p0000218.htm. Toinen tutkimusfirma on http://www.datadc.com/prod012.htm . Nämä eivät ole ao. firmojen etusivuja, mutta ko. tutkimusselosteita on vaikea etusivuilta löytää.

Mainitulta Kirjastot.fi -sivulta voit hakea myös Suomen yleisistä kirjastoista valitsemalla monihaun.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?