Suuret ikäluokat Suomessa: kuinka monta henkeä on elossa vuosina 1945-1950 syntyneistä? Kuinka monta prosenttia heistä on eläkkeellä? siis viimeisimpien…

Kysytty
17.10.2019

Suuret ikäluokat Suomessa: kuinka monta henkeä on elossa vuosina 1945-1950 syntyneistä? Kuinka monta prosenttia heistä on eläkkeellä? siis viimeisimpien tilastojen mukaan.

Vastaus

Vastattu
18.10.2019

Oheisesta Tilastokeskuksen laatimasta  artikkelista löytyy tietoa suurista ikäluokista .

https://www.stat.fi/artikkelit/2012/art_2012-03-12_001.html?s=0

Aiheesta löytyy lisää tietoa Tilastokeskuksesta, josta yksilöidympiä tilastoja voi kysellä

https://www.stat.fi/index.html

 

Yleisradion syntymävuosikoneesta voi tarkistaa vuosina  1940–1998 syntyneiden työssäkäyntiä, koulutustaustaa, siviilisäätyä jne.

https://yle.fi/uutiset/3-9335315

6 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Miksi ette vastaa esitettyyn kysymykseen, vaan laitatte asiakkaan etsimään tietoa muualta? Kun olen hakenut tiettyjä täsmällisiä tietoja vaikka mainitsemistanne tilastokeskuksen sivustoista, tehtävä on kauhea. Juuri siksi ihmiset kysyvät asioita esimerkiksi kirjastonhoitajan palstalta: että saisivat nopeasti vastauksen heitä askarruttavaan asiaan, vaikkapa nyt hengissä olevien suurten ikäluokkien määrän ja heistä eläkkeellä olevat.

Tässä lainaus Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun esittelystä:

"Kirjastojen tietopalvelun ydintehtävä on löytää sopivia tiedonlähteitä tiedonhakijalle. Antamamme vastaus on tietopalvelun ammattilaisen kirjastotyön puitteissa tekemä yhteenveto niistä tiedonlähteistä, jotka ovat hänen saavutettavissaan. Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun tehtävä ei ole kirjoittaa ja julkaista pohdintoja, syventäviä tutkimuksia erikoisaiheista tai tehdä koulutehtäviä, vaan opastaa kysyjää sellaisten lähteiden äärelle, joiden avulla hän pystyy tutkimaan asioita itse."

Tilastokeskuksella on Kysy tilastoista -palvelu, ehkäpä siitä olisi apua:
https://www.stat.fi/tup/tilastokirjasto/info.html

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.