Suoritan Lapin avoimen yliopiston kautta kansainvälisten suhteiden approbatur-arvosanaa, ja siihen liittyen teen tutkielmaa, jonka aiheena on moderni…

Kysytty
26.10.2005

Suoritan Lapin avoimen yliopiston kautta kansainvälisten suhteiden approbatur-arvosanaa, ja siihen liittyen teen tutkielmaa, jonka aiheena on moderni rauhanpolitiikka ja konfliktinratkaisu. Mistäköhän teoksista voisin löytää tietoa tämän tutkielman tekoon?

Vastaus

Vastattu
27.10.2005
Päivitetty
23.2.2018

Tampereen yliopiston alaisuudessa toimii Rauhan ja konfliktin tutukimuslaitos Tapri (Tampere peace research institute). Heidän nettiosoitteensa on http://www.uta.fi/yky/en/research/tapri/index.html . Voisit tutkia, mitä aiheesi kannalta hyödyllisiä julkaisuja heillä on. Julkaisut löytyvät täältä, http://www.uta.fi/yky/en/research/tapri/Publications.html Lisäksi Tukholman kansainvälisen rauhantutkimuksen keskuksen sivuilta voit etsiä käyttämiesi artikkeleita, https://www.sipri.org/databases ja myös Oslon vastaavan instituutin sivuilta, https://www.prio.org/ .

Hyödyllisiä nettisivuja on koottu Makupalat.fi-kokoelmaan, http://www.makupalat.fi/fi/kokoelma/rauhanaate

Kirjastojen aineistotietokannoista kirjallisuutta valitsemalla hakutavaksi aihehaun ja tekemällä hakuja erikseen esim. hakusanoilla rauhantutkimus, konfliktit tai muilla aihettasi kuvailevilla asiasanoilla. Esim. Helmet-aineistohausta (Pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen yhteinen aineistotietokanta) löytyy em. hakusanoilla useita teoksia. Helmet-tietokannan osoite on http://helmet.fi . Helmet-kirjastojen asiakaspäätteiltä pääsee lisäksi yliopistokirjastojen aineistohakuun. Aineiston kaukolainaus on myös mahdollista. Aineistohaku kuuluu työn kirjoittamisen prosesssiin ja siihen on aina syytä paneutua perusteellisesti. Voit pyytää apua oppilaitoksesi kirjastossa aiheistonhaun tekemiseen.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?