Sain kaksi taulua lahjoituksena. haluaisin tietää onko talut maalannut joku tunnettu henkilö tai onko tauluilla mitään rahallista arvoa? toinen tauluista on…

Kysytty
9.1.2008

sain kaksi taulua lahjoituksena. haluaisin tietää onko talut maalannut joku tunnettu henkilö tai onko tauluilla mitään rahallista arvoa? toinen tauluista on maalaus savusaunasta vuodelta -44 signeerattu: I.Saukkonen ja toinen metsämaisema vuodelta -64 signeerattu M.Virolainen. olen yrittänyt netistä etsiä mutta ei ole onnistunut. onko jotain kirjaa tai nettiosoitetta josta tiedon saisi? kiitos jo etukäteen.

Vastaus

Vastattu
10.1.2008
Päivitetty
30.12.2017

Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kokoelmasta löytyy Taidepörssi: suomalaisen arvotaiteen hakuteos. Se on taidekaupan hakuteos, joka ilmestyy vuosittain. Uusin kirjastosta löytyvä painos on vuodelta 2003. ARS: Suomen taide -kirjasarjaa kannattanee myös tutkia. Osassa 6 käsitellään kuvataidetta 1940-luvulta eteenpäin.
Bukowskin huutokauppaluettelo löytyy verkosta: http://www.bukowski.fi/. Heillä on myös maksuton Online arviointipalvelu http://www.bukowski.fi/index.php?page=4. Vilkaise myös sivua http://www.forestdesign.net/metsataidetta.html. Forest Design Ky kerää metsämaisemaan ja metsän eläimiin liittyvää taidetta, ja heidän kokoelmassaan näyttää olevan M. Virolaisen taulu. Heiltä voinee kysellä sen arvosta.

5 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.