Onko tehty virallista nuottia Mustalaispäällikön laulu Säv. Godzinsky Shamppanjakuhertelua G.Malmsten Budapestin sillat humppafoksi tekijä ei tiedossa

Kysytty

Onko tehty virallista nuottia: Mustalaispäällikön laulu (säv. Godzinsky), Shamppanjakuhertelua (G. Malmsten), Budapestin sillat (humppafoksi tekijä ei tiedossa)?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

George de Godzinskyn Mustalaispäällikön laulusta ja Georg Malmsténin Shamppajakuhertelusta (myös muodossa Shampajakuhertelu) ei ole olemassa nuottijulkaisua.

Unkarilaiseen kansansävelmään perustuvasta kappaleesta Budapestin sillat on julkaistu nuotti. Nuotin tiedot löytyvät Suomen kansallisfdiskografiasta Violasta ja nuotti kuuluu Kansalliskirjaston kokoelmiin. Nuottijulkaisun saatavuudesta teidän kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Kansalliskirjastoon. Muissa Suomen kirjastoissa nuottia ei valitettavasti ole lainattavissa.

https://viola.linneanet.fi/vwebv/searchBasic

http://www.fono.fi/

https://www.kansalliskirjasto.fi/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Godzinskyn säveltämä Mustalaispäällikön laulu elokuvasta Kulkurin valssi on julkaistu nimellä Juo mustalainen nuottikokoelmassa George de Godzinsky - Sulle kauneimmat lauluni laulan (Fazer Musiikki 1994). Malmsténin Shamppanjakuhertelua elok. Avioliittoyhtiö on julkaistu 1940-luvulla irtonuottina, nuotti löytynee esimerkiksi Kansalliskirjaston kokoelmista ja kannattaa katsella myös antikvariaattien kokoelmia. t. Juha Seitajärvi / suomalaisen elokuvamusiikin tutkija

Kiitos paljon, lähetimme tiedot alkuperäiselle kysyjälle. Toimitus

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.