Onko ratkaisukirjoista (erityisesti Tiger Team -sarjan tapaisista kirjoista, joissa lukijalle annetaan kunkin luvun lopussa arvoitus) tehty akateemista…

Kysytty
19.10.2021

Onko ratkaisukirjoista (erityisesti Tiger Team -sarjan tapaisista kirjoista, joissa lukijalle annetaan kunkin luvun lopussa arvoitus) tehty akateemista tutkimusta?

Vastaus

Vastattu
25.10.2021
Päivitetty
25.10.2021

Etsin Finna.fi:stä eri tavoilla, muun muassa aihesanoilla ratkaisukirjat ja lastenkirjallisuus ja rajaamalla opinnäytteisiin (väitöskirjat, pro gradut jne.), mutta haku ei tuonut kysymystäsi vastaavia tuloksia ainakaan otsikoiden perusteella. Lastenkirjainstituutin Onnet-tietokannastakaan ei löytynyt vastaavuuksia. Aihetta on tietysti voitu käsitellä osana jotain laajempaa tai eri tavalla rajattua tutkimusta.

Google Scholar -tietokannasta suomenkielisellä hakusanalla ratkaisukirjat saadaan vain 14 osumaa, joista mikään ei näytä kuitenkaan käsittelevän ko. aihetta vaan esimerkiksi oppimateriaalien ratkaisukirjoja. Hakusanalla lastenkirjallisuus taas saadaan yli 900 osumaa. Hakutuloksia voit tarkastella ja rajata tästä linkistä https://scholar.google.com/scholar?hl=fi&as_sdt=0%2C5&q=lastenkirjallis….

Lähteet:

Finna.fi. https://finna.fi/

Onnet-tietokanta. Lastenkirjainstituutti. https://lastenkirjainstituutti.fi/kirjasto/onnet-tietokanta

Google Scholar. https://scholar.google.com/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.