Olisiko teillä kursseja noituudesta lähinnä wiccalais noituudesta haluaisin oppia lisää ja uusia loitsuja.Kiitos etukäteen.

Kysytty
28.11.2004

Olisiko teillä kursseja noituudesta lähinnä wiccalais noituudesta haluaisin oppia lisää ja uusia loitsuja.Kiitos etukäteen.

Vastaus

Vastattu
29.11.2004
Päivitetty
29.11.2004

Tampereen kaupunginkirjastosta löytyy kaksi suomenkielistä kirjaa wiccalaisuudesta: Cunningham, Scott: Wicca: opas wiccan harjoittajalle ja
West, Kate: Wiccan käsikirja.
Lisää kirjallisuutta noituudesta, loitsuista ja wicca-liikkeestä voit hakea PIKI-verkkokirjastosta, osoitteesta http://kirjasto.tampere.fi:8000/. Sivun vasemmassa reunassa on linkki Haku. Asiasanalla wicca- saat 5 viitettä. Kun laitat asiasanaksi loitsut ja rajaat pois luokan 82.1- (Tekijä- ja Nimeke-kentät voi muuttaa Asiasana- tai Luokka-kentiksi), saat 51 viitettä, joukossa englanninkielinen Singer, Marian: The everything Wicca and witchcraft book, joka ei tule asiasanalla wicca-. Voit myös koettaa asiasanaa noituus, jolloin tulos on 79 viitettä, niistä ehkä paljon turhia. Teosten saatavuutta voit tarkastella samalla.
Internetistä löytyy myös paljon tietoa wiccalaisuudesta. Sivuilla http;//www.kolumbus.fi/sagafre/Wiccamaar.html ja http://www.kolumbus.fi/sagafre/Wiccamaar2.html kerrotaan wicca-liikkeestä.
Osoitteessa http://www.wicca.fi/svwy.htm on Suomen Wicca-yhdyskunnan tietoja.
Lisää osoitteita voit hakea Googlella tai Alta Vistalla.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.