Olen kuullut, että Siilinjärvellä sijaitseva Marjan Kello ja Lahja olisi ryöstetty 90-luvulla. Mikä oli tarkka vuosi ja selvisikö se koskaan?

Kysytty
23.7.2018

Olen kuullut, että Siilinjärvellä sijaitseva Marjan Kello ja Lahja olisi ryöstetty 90-luvulla. Mikä oli tarkka vuosi ja selvisikö se koskaan?

Vastaus

Vastattu
27.7.2018
Päivitetty
28.7.2018

Marjan Kello ja Lahja –liikkeen ryöstöaika ei ole selvinnyt. Liikkeestä ei haluttu palata menneitä penkomaan, paikallislehdellä ei ole digiarkistoa 90-luvulta ja poliisilta saa tietoja vain asianosaiset. Siilinjärven ja Kuopion kirjastoissa ei kukaan muistanut ryöstöä ja lehtien selaaminen kymmenen vuoden ajalta ei onnistu. Aiheesta on ollut keskustelua Suomi 24 –palstalla ja siellä joku keskustelija muisti että hän oli ensimmäisellä luokalla kun ryöstö tapahtui. Nyt tarvittaisiin vain tieto minä vuonna ko. henkilö oli ensimmäisellä luokalla. Jos voit selvittää vuoden ja kenties vuodenajan  osallistumalla keskusteluun, voit paikallislehteä Uutis-Jousi  selaamalla löytää tietoa ryöstöstä.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Jos totta puhutaan, niin minä, joka kysyin, olen tuo sama, joka on kysynyt asiasta myös Suomi24-palstalla. Olin ensimmäisellä luokalla lukuvuonna 1993-1994.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.