Nettisivujenne mukaan kokoelmistanne ei löydy seuraavaa teosta, International WHO’S WHO of Professionals, mutta ajattelin vielä tarkistaa asian. Ellei teosta…

Kysytty
15.11.2004

Nettisivujenne mukaan kokoelmistanne ei löydy seuraavaa teosta, International WHO’S WHO of Professionals, mutta ajattelin vielä tarkistaa asian. Ellei teosta löydy teiltä, osaisitteko neuvoa, mistä se löytyisi?

Vastaus

Vastattu
16.11.2004
Päivitetty
16.11.2004

Hakemalla Turun kaupunginkirjaston kokoelmista osoitteessa http://www.turku.fi/kirjasto/ löytyy International Who's Who of Professional and Business Women vuodelta 1989. Hakutuloksesta käy lisäksi ilmi että teos on sijoitettu Käsikirjaston hyllyyn (ts. ei ole lainakappale). Mutta International Who's Who of Professionals -nimistä kirjaa ei löydy, ja näyttää siltä että on perin hankalaa löytää Suomesta ylipäätään: sekä Manda (yleisten kirjastojen yhteistietokanta) että Linda (yliopistokirjastojen yhteistietokanta) antavat kielteisiä hakutuloksia.
Lahden toisella puolella Kungliga biblioteket, Stockholms stadsbibliotek, ja Stockholms universitetsbibliotek eivät nekään tunnista ko. kirjaa.
(Ns. vapailta markkinoilta löytyy sen sijaan, esim. www.amazon.com -haulla. Vuoden 2001 painos maksaa 95$.)

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.