Miten saisin käyttööni alla mainitun artikkelin? Pajuoja, J. (2007). Sisäisen turvallisuuden ohjelma-menestys vai ei?: näkökulmia valtioneuvoston…

Kysytty
13.4.2021

Miten saisin käyttööni alla mainitun artikkelin?
Pajuoja, J. (2007). Sisäisen turvallisuuden ohjelma-menestys vai ei?: näkökulmia valtioneuvoston poikkihallinnolliseen turvallisuushankkeeseen. Lakimies 7-8/2007: 1038–1052.

Vastaus

Vastattu
13.4.2021
Päivitetty
14.4.2021

Jussi Pajuojan artikkeli Sisäisen turvallisuuden ohjelma-menestys vai ei?: näkökulmia valtioneuvoston poikkihallinnolliseen turvallisuushankkeeseen (Lakimies 7-8/2007) on luettavissa Elektra-palvelussa Helmet-kirjastojen koneilla.

http://elektra.helsinki.fi/se/l/0023-7353/105/7-8/sisaisen.pdf

http://elektra.helsinki.fi/

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentit

En ole alkuperäinen kysyjä, mutta huomautan vastauksen olevan väärä. Elektran aineistot eivät ole vapaasti käytettävissä, vaan ne ovat maksullisia ja niihin pääsee vain Elektran asiakkaina olevien korkeakoulujen tai kirjastojen verkko-osoitteista. Ilmeisesti kysymykseen vastannut kirjastonhoitaja on mennyt juuri tällaisesta osoitteesta käsin avaamaan artikkelia ja siksi onnistunut siinä, mutta jos kotoa yrittää (eikä omista minkään korkeakoulun käyttäjätunnuksia, joilla voi käyttää ko. koulun välityspalvelinta), niin ei onnistu: "Ei käyttöoikeutta. Koneeltasi ei ole suoraa pääsyä Elektran kokotekstiaineistoihin."

http://elektra.helsinki.fi/kayttooikeus.html

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.