Mitä eri yliopistopohjaisia koululinjoja Baltian maissa on mahdollista mennä opiskelemaan? Ja minkälaisilla keskiarvoilla esimerkiksi psykologiaa on päässyt…

Kysytty
7.12.2020

Mitä eri yliopistopohjaisia koululinjoja Baltian maissa on mahdollista mennä opiskelemaan? Ja minkälaisilla keskiarvoilla esimerkiksi psykologiaa on päässyt opiskelemaan lähivuosina?

Vastaus

Vastattu
7.12.2020
Päivitetty
7.12.2020

Baltian maissa on yhteensä kymmeniä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja ja niissä eri oppiaineita, joten listaa on mahdotonta tehdä. Koulutusten pääsyvaatimukset vaihtelevat. Jokaisella maalla on oma sivusto opiskelemaan haluaville ulkomaalaisille. Näille sivuille on koottu laajasti tietoa mm. eri korkeakouluista sekä hakukriteereistä. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin näillä sivuilla. 

Viro: Englanninkielinen sivusto Study in Estonia:https://www.studyinestonia.ee/

Latvia: Englanninkielinen sivusto Study in Latvia: http://www.studyinlatvia.lv/

Liettua: Englanninkielinen sivusto Study in Lithuania https://studyin.lt/

Viro-instituutti tekee yhteistyötä Study in Estonian kanssa Helsingissä toimivassa Eesti Majassa. Heillä on suomenkielinen sivusto Virossa opiskelusta: https://www.viro-instituutti.fi/toiminta-ja-julkaisut/opiskelu-virossa/. Edustustoon voi ottaa suoraankin yhteyttä ja kysellä tarkemmin. Sähköpostiosoite on finland@studyinestonia.ee.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.