Minulla on jo pitkään ollut kirjan nimi etsinnässä minkä olen lukenut vuosia sitten mut en kuollaksenikaan muista kirjan nimeä tai kirjailijaa.

Kysytty

Hei,
Minulla on jo pitkään ollut kirjan nimi etsinnässä minkä olen lukenut vuosia sitten mut en kuollaksenikaan muista kirjan nimeä tai kirjailijaa.
Kirjassa mieheltä kuolee vaimo ja mies huomaa vaimon jättäneen hänelle kirjeen jossa on kolme (tai neljä? ) Uutta mahdollista tyttöystävää joita kuoleva vaimo on ajatellut miehellensä sopivaksi.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Valitettavasti emme onnistuneet löytäneet kysymääsi kirjaa. Vähän samantapainen idea on ainakin näissä kirjoissa, mutta ne eivät aivan vastaa kuvaustasi.

Cecelia Ahern: P.S. Rakastan sinua (2005). Hollyn yllättäen kuollut aviomies on jättänyt tälle kymmenen kirjettä, yhden jokaiselle kuukaudelle. Kirjeissä hän antaa Hollylle ohjeita, kuinka toimia, kun mies on poissa. Lopulta ohjeet osoittavat Hollylle myös uuden rakkauden mahdollisuuden.

Lori Nelson Spielman: Kymmenen unelmaani (2017). Kirjan päähenkilö Brett on tehnyt neljätoistavuotiaana listan unelmista, jotka hän haluaa elämänsä aikana toteuttaa. Lista on jäänyt unohduksiin, eikä hän tiedä, että äiti on poiminut sen talteen. Äiti menehtyy Brettin ollessa kolmekymppinen. Testamentissa on ehto, että Brett saa perinnön vasta, kun on toteuttanut kaikki listan unelmat.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Kenties Bleeker, Emily: When I'm gone? Tätä ei tosin ole suomennettu.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.