Minkä ikäiselle Sinttu-heppakirjat on tarkoitettu? Mikä olisi hyvä kirja jalkapalloa aktiivisesti harrastavalle 14-vuotiaalle pojalle?(Ronaldon elämäkerta?)

Kysytty
3.12.2013

Minkä ikäiselle Sinttu-heppakirjat on tarkoitettu?
Mikä olisi hyvä kirja jalkapalloa aktiivisesti harrastavalle 14-vuotiaalle pojalle?(Ronaldon elämäkerta?)

Vastaus

Vastattu
4.12.2013
Päivitetty
4.12.2013

Sintut ovat helppolukuisia kirjoja, joten niitä voivat lukea jo 5-6-vuotiaat. Yläraja voisi olla n. 10 v. Tosin kyllä sitäkin vanhemmat niitä lukevat vielä innolla, ihan kolmeentoista ikävuoteen asti. Eli Sintuissa on aika laaja ikähaarukka.

14-vuotiaalle jalkapalloilijalle ihan ykköskirja on Minä Zlatan Ibrahimovic. Romaaneista voisi kokeilla Lauri Törhösen Sello & pallo, siinä kyllä harrastetaan myös musiikkia niin kuin nimestä voi päätellä. Jatko-osa on Kontrapunkti & voittomaali. Urheilevalle pojalle sopii hyvin myös Kalle Veirton Leiri. Päähenkilö on jääkiekkoilija, mutta harrastus on tarinan alussa jäämässä taakse isohkon mokan & väärinkäsityksen takia. 14-vuotiaat pojat ovat kovasti tykänneet Leiristä.

Sopivaa kirjaa voi myös hakea kirjastojen helmet-sivuilta www.helmet.fi. Hakusanoiksi voi laittaa jalkapallo ja nuortenkirjallisuus.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Ok kiitos tiedosta

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.