Mikä on seuraavansisältöisen, muistaakseni tangon, nimi ja mistä sen voi lainata kuunneltavaksi? Siinä on seuraavat sanat: "Näin taivaan taivaista kaikkein…

Kysytty
29.4.2003

Mikä on seuraavansisältöisen, muistaakseni tangon, nimi ja mistä sen voi lainata kuunneltavaksi? Siinä on seuraavat sanat: "Näin taivaan taivaista kaikkein kauneimman, ei pilven pilveä eessä sen, mä kuulin tuulien tuulen kuiskaavan, se kertoi riemusta vapauden.....
mä tahtoisin Akropoliin luo uudestaan, mut pääse sinne en kuitenkaan.."
jotenkin näin se meni. En muista lauloiko itse O.Virta vai kuka tätä aikoinaan, mutta minä haluaisin kyllä sen nyt uudelleen kuulla. Se ei ole soinut radiossakaan varmasti moneen kymmeneen vuoteen. Tämä olisi minulle tärkeä juttu tietää, jos voisitte auttaa olisin suunnattoman iloinen ja kiitollinen!!

Vastaus

Vastattu
2.5.2003
Päivitetty
2.5.2003

Kappaleen nimi on Akropolis ja sitä on esittänyt Eino Grön. Oulun kaupunginkirjastossa ei valitettavasti ole äänitettä, josta kappale löytyy, mutta kaukolainaksi sellaisen voi pyytää.
Esim.
Grön, Eino : 20 suosikkia : Seinillä on korvat, p.1995 (cd-levy)
Grön, Eino: Eino Grön : 24 ikivihreää, 1992 (cd-levy)
Kaukolainapyynnön voi jättää puhelimitse,sähköpostilla tai lomakkeella http://www.ouka.fi/kirjasto/palvelut/kaukopal.html .

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.