Laulaja ja sanotus hukassa. Kouluajoilta- 77-78 miespuolinen laulaja. Tämä teos oli c-kasetilla jonka jostai kaupasta siihen aikaan sai. Laulussa sanat kai…

Kysytty
3.9.2013

Laulaja ja sanotus hukassa. Kouluajoilta- 77-78 miespuolinen laulaja. Tämä teos oli c-kasetilla jonka jostai kaupasta siihen aikaan sai.

Laulussa sanat kai alkoivat näin: Kun aikaisin aamulla herään ja hellalla laitan mä teen. Muutaman voileivän matkalle evääksi teen. Vuoteeni sijaan ja muistan , et huoneeni jää tyhjilleen. Kauanko kestää kun näen sen taas uudelleen. On aika pois matkustaa. Työ kaupungin tehtaassa mua odottaa.----- en muista muuta tästä laulusta. Vuosia oon hyräillyt tätä. Olisi niin mukava selvittää kuka ja mikä laulu-ja laulaja on kyseessä.

Vastaus

Vastattu
6.9.2013
Päivitetty
6.9.2013

Valitettavasti emme ole onnistuneet löytämään nuo sanat sisältävä laulua. Samalla tavalla kyllä alkaa Keijo Minervan levyttämä Samaa kehää käyn. Siinä kuitenkin lauletaan konttorityötä tekevästä henkilöstä, joka leimaa kellokortin aina aamuisin. Laulu julkaistiin v. 1971 c-kasetilla Toivekonsertti 7.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

ITELLÄ TULEE MIELEE VAA TOI KEIJO MINERVAN BIISI

Äimä-yhtye. Ainakin Love Recordsin levyllä Kaikki singlet 4

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.