Kauan sitten neuloin tossut, aina oikeaa ja kärjen päällä 3 lehtikuviota. Kantapäästä ommeltu sauma. En löydä kyseistä lehteä mistään enää, enkä ole netin…

Kysytty
12.02.2018

Kauan sitten neuloin tossut, aina oikeaa ja kärjen päällä 3 lehtikuviota. Kantapäästä ommeltu sauma. En löydä kyseistä lehteä mistään enää, enkä ole netin kautta löytänyt tossun ohjetta. Tuosta mallista olisin kiitollinen, jotta voisin neuloa uudet tossut kuluneiden tilalle. Uskon, että lehti oli Suuri Käsityökerho.

Vastaus

Vastattu
13.02.2018
Viimeksi päivitetty
13.02.2018

Valitettavasti näillä tiedoilla ei lehteä ole löydettävissä. Helmet-kirjastoihin tulee lehti: Suuri käsityö ja Pasilan kirjavarastosta löytyy lehti nimeltä Suuri käsityölehti.

Suuri käsityö Helmet -haussa http://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Ssuuri%20käsityölehti__Origh…

Varastolehtiluettelo http://www.helmet.fi/download/noname/%7BBB215ED4-694E-423C-AA9A-7FE04E4…

Aikaisemmin kirjastolla oli käytössä aihehaku lehtien artikkeleihin. Nyt tätä BTJ Aleksi -hakua ei ole enää käytettävissä.

 

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentit

Suuren käsityökerhon lehtiä ei ikävä kyllä tahdo löytyä kirjastoista, antikvariaateissa vanhoja numeroita on, mutta silloin pitäisi tietenkin tietää, milloin malli on siellä ollut. Facebookissa on Iloinen villasukka- ja neuleryhmä, jossa keskustellaan villasukka ja tossuohjeistakin. Sieltä kannattaisi ehkä kysyä, jos olet Facebookissa.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?