Haluasin tietoa japanilaisesta animaatiosta,animesta ja mangasta, tarkemmin sen vaikutuksesta nuorten katumuotiin, asenteisiin jne... Aleksista pääsin käsiksi…

Kysytty
23.8.2006

Haluasin tietoa japanilaisesta animaatiosta,animesta ja mangasta, tarkemmin sen vaikutuksesta nuorten katumuotiin, asenteisiin jne...
Aleksista pääsin käsiksi lehtiartikkeleihin mutta onko aiheesta kirjoja?

Vastaus

Vastattu
23.8.2006
Päivitetty
24.8.2006

Suomeksi on toistaiseksi ilmestynyt vain Paul Gravettin kirja Manga: 60 vuotta japanilaista sarjakuvaa (2005 sekä kappale Ulkomaisia sarjakuvantekijöitä 1 -kirjassa. Lehdet olit jo löytänytkin, lisäksi tulee mieleen Anime-lehti. - Jos muunkielinen kirjallisuus kiinnostaa, voit katsoa vaikka Frank-monihausta http://frank.kirjastot.fi/ asiasanalla manga tai aneime ja materiaalityyppi kirjat, mitä yleisissä kirjastoissa on saatavana.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Aiheesta ei oikastaan ole vieläkään kauheasti aineistoa. Eräitä tokionkatumuoti kirjoja on ollut jo kirjapaupoissa, mutta ne ovat lähinnä valokuvakirjoja, eikä niissä yleensä sen kummemmin kerrota historiasta tai tulevaisuuden näkymistä.

Näissä uusissa ja tuoreissa ilmiöissä, kuten alakulttuurit yleensä, paras ja huonoin tietolähde on netti - jossa kuitenkin on usein kyse pelkistä ihmisten mielipiteistä, se kannattaa muistaa.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.