Haluaisin hakea helmet-hausta kirjastokohtaisesti hyllyssä olevia bestseller-kirjoja, en vain tiedä miten se onnistuisi. Asun aika lähellä Puistolan kirjastoa,…

Kysytty
18.9.2014

Haluaisin hakea helmet-hausta kirjastokohtaisesti hyllyssä olevia bestseller-kirjoja, en vain tiedä miten se onnistuisi. Asun aika lähellä Puistolan kirjastoa, mutta pääsen huonosti liikkumaan. Olisi mukava jos voisin kotona katsoa netistä, mitä kirjoja on bestseller-hyllyssä juuri sillä hetkellä.

Vastaus

Vastattu
19.9.2014
Päivitetty
19.9.2014

Ikävä kyllä HelMet-haussa ei ole sellaista toimintoa, jonka avulla pystyisi hakemaan kaiken tietyntyyppisen tietyssä kirjastossa hyllyssä olevan aineiston. Niinpä siis Puistolan kirjaston hyllyssä tällä hetkellä olevia bestsellereitäkään ei valitettavasti pysty tietokannasta hakemaan.

On toki mahdollista hakea esimerkiksi kaikki Puistolan kirjaston kokoelmaan kuuluva kaunokirjallisuus (tai kaikki Puistolan kirjaston kokoelmaan kuuluva tiettyä aihepiiriä käsittelevä kirjallisuus jne.), mutta teosten tämänhetkinen saatavuus täytyy kuitenkin tarkastaa kunkin teoksen kohdalta erikseen.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?