Haku sanoilla 'carolyn keene'

Hakuohje
Järjestys
Kanavat

Hakutulokset

 1. Minkä ikäinen Carolyn Keene on?

  Minkä ikäinen Carolyn Keene on? Carolyn Keene on nimimerkki, ei oikea ihminen. Ainakin 13 ... ihmistä on kirjoittanut nimimerkillä Carolyn Keene. Löydät aiempia Kysy Kirjastonhoitajalta -palvelusta kysyttyjä kysymyksiä Carolyn Keenestä tästä linkistä.

  16.5.2022 15:18:12 -

 2. Mitä voisin kertoa kirjaesittelyssä kirjani kirjoittajasta; Carolyn Keene ?

  Mitä voisin kertoa kirjaesittelyssä kirjani kirjoittajasta; Carolyn Keene ? Carolyn Keene on ... Carolyn Keene?). Saman kirjoittajan teoksessa Mysteerit ratkaistavana (Kirjastopalvelu 1997) s. 17-28 ... on artikkeli Carolyn Keenen ja Neiti Etsivän jäljillä. Nämä löytynevät lähimmästä kirjastostasi ... . Internetistä löytyi Carolyn Keene -sivusto osoitteessa: http://www.booksnbytes.com/authors/keene_carolyn.html .

  6.9.2002 00:00:00 -

 3. Oletko sitä mieltä, että voin tehdä Carolyn Keenestä esitelmän, vaikka häntä ei ole olemassakaan?

  Oletko sitä mieltä, että voin tehdä Carolyn Keenestä esitelmän, vaikka häntä ei ole olemassakaan ... ? Olen sitä mieltä, että voit toki pitää Carolyn Keenestä esitelmän, mutta kerro toki kuulijoille ... , että kyseessä on nimimerkki Carolyn Keenen kirjailijanimeä oli käsitelty tässä palvelussa jo ... aiemminkin, vastauksia löytyi tämän palvelun arkistosta hakusanalla Keene Carolyn, http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx

  22.11.2004 00:00:00 -

 4. Onko tietoa kirjailija Carolyn Keenestä?

  Onko tietoa kirjailija Carolyn Keenestä? Neiti Etsivä-sarjan kirjoittajaa Carolyn Keeneä ei ... ://nettikirjasto.lahti.fi/ Muita Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun vastauksia Carolyn Keenestä löytyy ... arkistosta, http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx hakusanalla Keene Carolyn.

  9.2.2005 00:00:00 -

 5. Sain vasta tietää että Carolyn Keene onkin salanimi useille eri kirjailijoille . Tieto oli pieni järkytys. Voiko mitenkään saada tietää kuka kirjailija on…

  Sain vasta tietää että Carolyn Keene onkin salanimi useille eri kirjailijoille . Tieto oli pieni ... . Carolyn Keenestä on kysytty usein Kysy kirjastonhoitajalta -palvelussa. Tästä vastauksesta on varmaan ... eniten hyötyä: "Carolyn Keene -nimimerkin taakse kätkeytyy useita kirjoittajia (Keeneä sen sijaan ei ... -arkistosta löytyy hyvinkin monta vastausta Carolyn Keenestä. Sinun kannattaa käydä selaamassa niitäkin ... , osoite http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx , hakusanaksi Keene Carolyn ."

  6.2.2011 11:00:32 -

 6. Minkä ikäinen neiti etsivän luoja oli kun aloitti tekemään kirjoja ja minkä ikäinen hän on nyt?

  keene. Tässä alla on arkistosta vastaus. Lisää tietoa saat katsomalla kaikki arkiston carolyn keene ... -vastaukset. "Carolyn Keene on kirjoittajanimimerkki, jonka alla on esiintynyt useita kirjoittajia ... . 27-30 (Kaisu Rättyä: Kuka oli Carolyn Keene?). Saman kirjoittajan teoksessa Mysteerit ratkaistavana ... (Kirjastopalvelu 1997) s. 17-28 on artikkeli Carolyn Keenen ja Neiti Etsivän jäljillä. Nämä löytynevät lähimmästä kirjastostasi." ... --> http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx - kirjoita Etsi arkistosta -hakuikkunaan carolyn

  13.4.2007 15:25:28 -

 7. Haluaisin tietoa haamukirjailijasta Carolyn Keene (Mildred A. Wirt Benson)

  Haluaisin tietoa haamukirjailijasta Carolyn Keene (Mildred A. Wirt Benson) Keenen nimellä ovat ... /mildredwirtbenson.html Carolyn Keeneä koskeviin kysymyksiin on vastattu aiemminkin Kysy ... kirjastonhoitajalta -palvelussa. Aiemmat vastaukset löydät palvelun arkistosta http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx hakusanalla Carolyn Keene.

  7.4.2003 00:00:00 -

 8. Minä vuonna Carolyn Keene on kuollut?

  Minä vuonna Carolyn Keene on kuollut? Carolyn Keene -nimistä kirjailijaa ei oikesasti ole

  12.9.2007 09:51:33 -

 9. Mistä löytäisin tietoa huipusta Netit Etsivä-sarjan kirjailijasta Garolyn Keenestä?

  kirjastosta voisit sen varmasti tilata. Internetistä löytyvät Carolyn Keene -sivut ovat pääosin ... englanninkielisiä: http://nancy-drew.mysterynet.com/nancydrew/kids/nancy/carolyn-keene-author.shtml http ... ://www.salon.com/mwt/feature/1999/10/08/keene_q_a/ Katso myös Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun arkisto, laita hakusanoiksi Keene Carolyn. ... Mistä löytäisin tietoa huipusta Netit Etsivä-sarjan kirjailijasta Garolyn Keenestä? Kysypä

  22.2.2006 19:45:41 -

 10. Haluaisin tietoa Neiti Etsivä-sarjan kirjoittajasta. Kuka hän oikein oli?

  kirjoittajaa Carolyn Keeneä ei oikeastaan ole olemassakaan, vaan sarjan loivat amerikkalainen ... sarjakirjoja, 1997 Carolyn Keeneä koskeviin kysymyksiin on vastattu aiemminkin Kysy ... ://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx hakusanalla Carolyn Keene.

  27.1.2004 00:00:00 -