Etsin vanhalle isälleni (81v) jazz-nuotteja trumpetille/kornetille. Hän haluaa nimenomaan Lee Morganin nuotteja, erityisesti "Boy what a night" mutta myös…

Kysytty
10.1.2021

Etsin vanhalle isälleni (81v) jazz-nuotteja trumpetille/kornetille. Hän haluaa nimenomaan Lee Morganin nuotteja, erityisesti "Boy what a night" mutta myös muita L. Morganin nuotteja. Löytyykö kirjaston avulla näitä? Lisäksi tarvittaisiin ihan paperiversiot ja mieluiten tulostettuna A3-kokoiseksi, kun näkö on jo aika heikko.
Voitteko auttaa?

Vastaus

Vastattu
13.1.2021

Helmet-kirjaston kokoelmista löytyy Lee Morganin nuottikokoelma "Lee Morgan - Sidewinder", joka sisältää Lee Morganin tunnetuimmat kappaleet sovitettuna C-, B- ja Es-vireisille soittimille sekä bassosoittimelle. Kokoelmalla ei ikävä kyllä ole mainitsemaasi "Boy What a Night"-kappaletta. Nuotin saatavuustiedot ovat tässä:
https://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1671659?lang=fin

Helmetistä löytyy myös muita nuotteja, joihin on nuotinnettu Lee Morganin musiikkia. Nämä ovat nuottikokoelmia, joissa on yleensä vain yksi tai kaksi Morganin kappaletta:
https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__S%28lee%20morgan%29%20%28tr…

Tarkastin myös Pop & Jazz Konservation kirjaston kokoelmasta. Heillä on kokoelmissaan sama edellä mainittu "Lee Morgan - Sidewinder" nuottikokoelma, mutta ei muita.

Verkosta löytyy muuten myös runsaasti nuottimateriaalia googlaamalla. Kannattaa hakea kappaleen nimellä ja sanalla sheet.

Suurimmassa osassa pääkaupunkiseudun kirjastoista on kopiokone, jossa on mahdollista kopioida myös A3-koossa. Tarkemmat tiedot löytyvät Helmetistä kunkin kirjaston omilta sivuilta kohdasta palvelut:
https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.