Etsin Kontakti-kirjasarjassa olevaa naiskirjailijan teosta 70-luvun alusta, joka kertoo ihmisten katoamisesta maapallolta, vain harvojen jäädessä. Nimi on…

Kysytty
30.11.2005

Etsin Kontakti-kirjasarjassa olevaa naiskirjailijan teosta 70-luvun alusta, joka kertoo ihmisten katoamisesta maapallolta, vain harvojen jäädessä. Nimi on mielestäni jotenkin taikasanan oloinen?? Ei ollut Sauvala, Jorma: Melkein maailmanloppu, takakannen kuvauksen perusteella.

Vastaus

Vastattu
1.12.2005
Päivitetty
1.12.2005

Olisiko etsimäsi kirja Päivi Järvelän (nyk. Rämö) kirjoittama Skrippaduidaa, joka on ilmestynyt Kontakti-sarjassa vuonna 1970? Puuttuvan sisällönkuvailun vuoksi en valitettavasti pysty tarkistamaan kirjan aihetta. Mutta Fennica-tietokannasta löytyy luettelo kaikista Kontakti-sarjassa ilmestyneistä kirjoista. Fennica-tietokanta on Suomen kansallisbibliografia, joka sisältää tiedot muun muassa kaikista Suomessa painetuista kirjoista. Sen osoite on http://fennica.linneanet.fi/ . Valitse hakutavaksi yhdistelmähaku ja kirjoita hakusanaksi: kontakti. Valitse vielä valikosta hakutyypiksi: sarja. Näkyviin saat kaikki Kontakti-sarjassa ilmestyneet kirjat.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.