Nähtävää ja koettavaa Tampereella?

Kysytty
1.9.2021

Asun ja olen kotoisin Helsingistä. Kuun lopussa on tulossa viikonloppumatka Tampereelle. Mitä Tampereella on, voi kokea, nähdä ja tehdä sellaista mitä PK-seudulla ei? Mikä olisi ehdoton juttu, mitä ei voj nähdä, tehdä, kokea ym. muualla? Muumit ei kiinnosta, muuten olen avoin kaikelle. Onko jotain, mitä Tampereella kannattaisi gluteenittoman vegaanin erityisesti maistaa?

Vastaus

Vastattu
6.9.2021

Kannattaa tutustua Visit Tampere -sivustoon, josta löytyy paljon vinkkejä Tampereelle tulijalle: https://visittampere.fi/.

Sivustolla on tuore artikkeli loppukesän ja alkusyksyn vinkeistä: https://visittampere.fi/artikkelit/loppukesan-ja-alkusyksyn-vinkit-tamp…. Samaten sivuille on koottu vinkkejä vegaanista ja gluteenitonta nautittavaa tarjoavista kahviloista ja ravintoloista: https://visittampere.fi/artikkelit/vegaani-gluteeniton-maidoton/.

Tampereen perinteikkäitä nähtävyyksiä ovat Tammerkosken kulttuurimaisema Finlaysonin ja Tampellan tehdasrakennuksineen, Pyynikinharju näkötorneineen ja munkkikahviloineen sekä Pispalan alue. Tampere on myös tunnettu teatterikaupunki. Särkänniemen huvipuisto on avoinna vielä syyskuun ajan lauantaisin, ja Näsineulan näkötorni ja sen juurella sijaitseva Akvaario joka päivä. Tampereella on myös monenlaisia museoita Taidemuseosta aina Vakoilumuseoon asti. Kaikista näistä löytyy tietoa Visit Tampere -sivuilta.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.