verkkomaksaminen

16 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–16.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Terve! Aion maksaa E-passilla yhden kurssin, minä päivinä ja mihin aikaan tämä palvelu on auki teidän kirjastossa? Kiitos. 37 5.10.2021 Hei. ePassi näkyy olevan sähköinen maksutapa palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä. Etupäässä käytössä on mobiilisovellus ja varauksin maksu puhelinnumerolla ja verkossa. Myös Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluita voi maksaa mm. ePassilla, mutta ei tässä yhtälössä oikein kirjastolla ole mitään roolia: kurssi maksetaan siis suoraan kurssin järjestäjälle ensisijaisesti paikan päällä, jos he ovat rekisteröityneet ePassin käyttöpaikaksi.    Lähteet epassi.fi, maksutavatHelsingin kaupunki. Kulttuuri ja vapaa-aika. Maksut
Minulla on maksettavaa myöhässä palautetusta lainasta, saako sitä maksettua netin kautta pois? 99 9.2.2021 Mikäli kirjastokorttiisi on liitetty nelinumeroinen pin-koodi, voit maksaa myöhästymismaksut verkossa. Helmet-palveusivustolta löydät linkin Verkkomaksaminen, josta voit kirjautua maksamaan. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ Lisätietoa maksamisesta voit lukea täältä: https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkom…
Miten saan korvattua kadonneen kirjan kirjastolle menemättä kirjastoon paikan päälle? 116 7.10.2020 Voit maksaa kadonneen aineiston korvausmaksun verkossa. Sinun pitäisi kuitenkin ensin ottaa yhteyttä kirjastoon, jotta korvattava aineisto lisätään maksuihisi. Verkkomaksaminen edellyttää myös sitä, että kirjastokorttiisi on liitetty tunnusluku. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkom…(51687
Miten Helmetissä voi maksaa kertyneet kirjastosakot? 56 11.9.2020 Kertyneiden kirjastomaksujen maksaminen Helmetissä edellyttää, että kirjastokorttiisi on liitetty nelinumeroinen pin-koodi. Kirjaudu verkkomaksuliittymään (linkki alla)kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla. https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ Täältä voit lukea lisää verkkomaksamisesta. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687)
Voinko maksaa sakkomaksut netissä 94 9.9.2020 Helmet-kirjastojen maksuja voit maksaa osoitteessa http://www.helmet.fi/verkkomaksu/.
Voiko suorittaa myöhästymismaksun verkossa? 191 29.7.2020 Kyllä, jo palautetuista kirjoista kertyneet myöhästymismaksut voi maksaa verkossa. Verkkomaksaminen/Helmet Kirjaudu palveluun kirjastokorttisi numerolla ja tunnusluvulla. Jatkoon tarvitset verkkopankkitunnukset.
Miten onnistuu verkkomaksu 0,30 centin sakkomaksusta? 41 5.5.2020 Vaski-kirjastojen verkkomaksussa minimisumma on 1€ ja sitä pienemmät maksut täytyy hoitaa kirjastossa paikan päällä. Hallitus on eilen 4.5. tiedottanut, että kirjastot voivat aloittaa uloslainauksen heti, mutta itse tilat aukeavat 1.6. alkaen. Turun kaupunginkirjasto odottaa aluehallintaviraston ohjeita ja tarvitsemme hieman aikaa toiminnan valmisteluun, jotta avaaminen tapahtuu hallitusti sekä turvallisesti. Informoimme lisää, kun tiedämme tarkemmat toimintaohjeet. 
Miksen voi maksaa myöhästymismaksuja verkossa nyt, kun kirjastot on kiinni? Tulee tällainen teksti: "Maksua ei voi maksaa verkkopalvelussa. Ota yhteyttä… 68 25.3.2020 Verkkomaksaminen toimii normaalisti sulun aikana. https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/Kirjastoasioinnista_koronavirusepidemian(208997) Verkkomaksamiseen liittyvällä Usein kysyttyä -palstalta saattaisi löytyä vastaus siihen, miksi maksaminen ei onnistu. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687) Mikäli maksaminen ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä suoraan mihin tahansa Helmet-kirjastoon. 
Voiko verkkopankkipalvelussa maksaa vain osan lainamaksusta, vai pitääkö maksaa koko summa kerralla? 84 11.2.2020 Verkkomaksuna maksetaan koko saldo. Verkossa ei kuitenkaan voi maksaa alle euron suuruista maksua. Verkkomaksu ohjataan Turun kaupungin maksupalvelun kautta Vaski-kirjastoille. Vaski-kirjastot ottivat käyttöön verkkomaksamisen 2.1.2020. Myöhästymis-, muistutus- ja noutamattoman varauksen maksun voi maksaa verkkokirjastossa, osoitteessa vaskikirjastot.fi. Verkkokirjastoon kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Verkkomaksamiseen pääsee palvelun Maksut-välilehdeltä.
Voiko kirjastomaksut maksaa verkossa? 102 18.11.2019 Helmet-kirjastojen asiakas voi maksaa kertyneet maksut verkossa, mikäli kirjastokorttiin on liitetty tunnusluku. Alla on linkki verkkomaksamiseen. https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033)  
Mihin maksan lainasakot, kun en kirjaa palauttaessa saanut mitään maksusitoumusta. 123 11.11.2019 Mikäli Helmet-korttiisi on liitetty pin-koodi, voit maksaa myöhästymismaksut verkkokirjastossa. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) Voit myös maksaa maksut missä tahansa Helmet-kirjaston toimipisteessä. https://www.helmet.fi/fi-FI
Miten pääsen maksamaan myöhästymismaksuni verkossa? Vai pääsenkö? 101 25.9.2019 Linkki Helmet-kirjastojen myöhästymismaksujen maksamiseen löytyy Helmetin etusivulta kohdasta Verkkomaksaminen. Maksaminen edellyttää, että kortiisi on liitetty pin-koodi. Lisää aiheesta löydät alla olevista linkeistä. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687)
Terppa. Pystynkö uusimaan lainan netissä niin monta kertaa kuin haluan? Meillä lainassa pari kirjaa, jotka ovat tällä hetkellä asunnossa johon ei purkiremontin… 193 19.2.2019 Lainat voi uusia viisi kertaa, ellei niihin ole varauksia. Jos sinulla on maksamattomia maksuja 30 euroa tai enemmän, et voi uusia lainojasi.  Helmet-kirjastoissa myöhästymismaksut voi  myös netissä. Linkki löytyy Helmetin etusivulta kohdasta Verkkomaksaminen.   http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Kirjastokortti_j… http://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033)  
Milloin verkkomaksaminen tulee mahdolliseksi Kyydissä? 80 18.2.2019 Kouvolan kirjastosta kerrottiin, että tarkoitus on, että verkkomaksaminen olisi mahdollista toukokuussa. Asiasta tiedotetaan kyyti.finna-sivuilla. https://kyyti.finna.fi/
Voinko maksaa maksut verkossa? Että voisin uusia kaksi lainaa joissa vielä uusimisaikaa jäljellä. Niiden kahden lainan palauttaminen onnistuu vasta tiistaina… 95 1.10.2018 Verkossa maksaminen ei vielä ole mahdollista, mutta on tulossa oleva ominaisuus Kyytissä.
Maksun maksaminen verkkopalvelussa 234 29.1.2018 Maksun voi maksaa verkossa. Kun kirjautuu omiin tietoihin, sivun oikeassa yläkulmassa näkyy linkki verkkomaksamiseen (Maksa verkossa). Seuraavassa näkymässä (Kirjastomaksujen maksaminen) maksettavat summat on listattu allekkain. Maksettava summa valitaan klikkaamalla summan perässä olevaa tyhjää ruutua. Kun summa näin on valittu, Siirry maksamaan-painike aktivoituu. Sen jälkeen prosessi etenee normaalin verkkomaksun tapaan. Helmet-kirjastoissa lainausoikeuden menettää, kun velkasaldo on 30,00 euroa tai enemmän. Alle 30, 00 euroa olevat velkasaldot eivät aiheuta lainausoikeuden menetystä.