verkkomaksaminen

19 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–19.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Morjes! voinko maksaa vain osan myöhästymismaksuista? kuinka paljon saa olla maksuja lainausoikeuden säilyessä? 115 13.5.2022 Voit maksaa vain osan myöhästymismaksuistasi. Helmet-kirjastoissa lainausoikeuden menettää, kun velkasaldo on 30,00 euroa tai enemmän. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Lainaajat_ja_ma… Kirjastomaksuja voi maksaa myös verkossa. Tällöin maksaminen edellyttää, että korttiisi on liitetty nelinumeroinen pin-koodi. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkom…  
Mihin myöhästymismaksut maksetaan? 74 28.2.2022 Myöhästymismaksun voi maksaa kirjastokorttia tai henkilöllisyyspapereita näyttämällä kirjastojen infotiskeille, kun henkilökunta on paikalla. Monissa kirjastoissa ei ole enää käteiskassaa, vaan maksut hoidetaan kortilla. Sakot voi maksaa myös verkkopankkitunnuksilla Helmet-sivuilla. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033)
Minulla on Turun kaupunginkirjastoon maksu 0,30€. Mihin voin maksaa sen verkossa? En löytänyt sivuilta tilinumeroa tai maksupohjaa. 87 23.2.2022 Vaski-kirjastoissa alle 1 euron maksut täytyy hoitaa kirjastossa paikan päällä, verkkomaksamisen minimisumma on: 1,00 €. Jos sinulla olisi vähintään 1 euro maksuja, sinun pitäisi kirjautua omalle Vaski-tilillesi sivun oikeasta yläkulmasta (kirjastokortin numero ja PIN) ja valikon Maksut-vaihtoehdosta pääsisit "siirry maksamaan" kohdasta verkkopankkiisi.    
Terve! Aion maksaa E-passilla yhden kurssin, minä päivinä ja mihin aikaan tämä palvelu on auki teidän kirjastossa? Kiitos. 73 5.10.2021 Hei. ePassi näkyy olevan sähköinen maksutapa palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä. Etupäässä käytössä on mobiilisovellus ja varauksin maksu puhelinnumerolla ja verkossa. Myös Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluita voi maksaa mm. ePassilla, mutta ei tässä yhtälössä oikein kirjastolla ole mitään roolia: kurssi maksetaan siis suoraan kurssin järjestäjälle ensisijaisesti paikan päällä, jos he ovat rekisteröityneet ePassin käyttöpaikaksi.    Lähteet epassi.fi, maksutavatHelsingin kaupunki. Kulttuuri ja vapaa-aika. Maksut
Minulla on maksettavaa myöhässä palautetusta lainasta, saako sitä maksettua netin kautta pois? 147 9.2.2021 Mikäli kirjastokorttiisi on liitetty nelinumeroinen pin-koodi, voit maksaa myöhästymismaksut verkossa. Helmet-palveusivustolta löydät linkin Verkkomaksaminen, josta voit kirjautua maksamaan. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ Lisätietoa maksamisesta voit lukea täältä: https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkom…
Miten saan korvattua kadonneen kirjan kirjastolle menemättä kirjastoon paikan päälle? 189 7.10.2020 Voit maksaa kadonneen aineiston korvausmaksun verkossa. Sinun pitäisi kuitenkin ensin ottaa yhteyttä kirjastoon, jotta korvattava aineisto lisätään maksuihisi. Verkkomaksaminen edellyttää myös sitä, että kirjastokorttiisi on liitetty tunnusluku. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkom…(51687
Miten Helmetissä voi maksaa kertyneet kirjastosakot? 115 11.9.2020 Kertyneiden kirjastomaksujen maksaminen Helmetissä edellyttää, että kirjastokorttiisi on liitetty nelinumeroinen pin-koodi. Kirjaudu verkkomaksuliittymään (linkki alla)kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla. https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ Täältä voit lukea lisää verkkomaksamisesta. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687)
Voinko maksaa sakkomaksut netissä 142 9.9.2020 Helmet-kirjastojen maksuja voit maksaa osoitteessa http://www.helmet.fi/verkkomaksu/.
Voiko suorittaa myöhästymismaksun verkossa? 347 29.7.2020 Kyllä, jo palautetuista kirjoista kertyneet myöhästymismaksut voi maksaa verkossa. Verkkomaksaminen/Helmet Kirjaudu palveluun kirjastokorttisi numerolla ja tunnusluvulla. Jatkoon tarvitset verkkopankkitunnukset.
Miten onnistuu verkkomaksu 0,30 centin sakkomaksusta? 69 5.5.2020 Vaski-kirjastojen verkkomaksussa minimisumma on 1€ ja sitä pienemmät maksut täytyy hoitaa kirjastossa paikan päällä. Hallitus on eilen 4.5. tiedottanut, että kirjastot voivat aloittaa uloslainauksen heti, mutta itse tilat aukeavat 1.6. alkaen. Turun kaupunginkirjasto odottaa aluehallintaviraston ohjeita ja tarvitsemme hieman aikaa toiminnan valmisteluun, jotta avaaminen tapahtuu hallitusti sekä turvallisesti. Informoimme lisää, kun tiedämme tarkemmat toimintaohjeet. 
Miksen voi maksaa myöhästymismaksuja verkossa nyt, kun kirjastot on kiinni? Tulee tällainen teksti: "Maksua ei voi maksaa verkkopalvelussa. Ota yhteyttä… 100 25.3.2020 Verkkomaksaminen toimii normaalisti sulun aikana. https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/Kirjastoasioinnista_koronavirusepidemian(208997) Verkkomaksamiseen liittyvällä Usein kysyttyä -palstalta saattaisi löytyä vastaus siihen, miksi maksaminen ei onnistu. https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687) Mikäli maksaminen ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä suoraan mihin tahansa Helmet-kirjastoon. 
Voiko verkkopankkipalvelussa maksaa vain osan lainamaksusta, vai pitääkö maksaa koko summa kerralla? 124 11.2.2020 Verkkomaksuna maksetaan koko saldo. Verkossa ei kuitenkaan voi maksaa alle euron suuruista maksua. Verkkomaksu ohjataan Turun kaupungin maksupalvelun kautta Vaski-kirjastoille. Vaski-kirjastot ottivat käyttöön verkkomaksamisen 2.1.2020. Myöhästymis-, muistutus- ja noutamattoman varauksen maksun voi maksaa verkkokirjastossa, osoitteessa vaskikirjastot.fi. Verkkokirjastoon kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Verkkomaksamiseen pääsee palvelun Maksut-välilehdeltä.
Voiko kirjastomaksut maksaa verkossa? 138 18.11.2019 Helmet-kirjastojen asiakas voi maksaa kertyneet maksut verkossa, mikäli kirjastokorttiin on liitetty tunnusluku. Alla on linkki verkkomaksamiseen. https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033)  
Mihin maksan lainasakot, kun en kirjaa palauttaessa saanut mitään maksusitoumusta. 160 11.11.2019 Mikäli Helmet-korttiisi on liitetty pin-koodi, voit maksaa myöhästymismaksut verkkokirjastossa. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) Voit myös maksaa maksut missä tahansa Helmet-kirjaston toimipisteessä. https://www.helmet.fi/fi-FI
Miten pääsen maksamaan myöhästymismaksuni verkossa? Vai pääsenkö? 138 25.9.2019 Linkki Helmet-kirjastojen myöhästymismaksujen maksamiseen löytyy Helmetin etusivulta kohdasta Verkkomaksaminen. Maksaminen edellyttää, että kortiisi on liitetty pin-koodi. Lisää aiheesta löydät alla olevista linkeistä. https://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033) https://www.helmet.fi/verkkomaksu/ https://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Usein_kysyttya/Usein_kysyttya__verkkomaksaminen(51687)
Terppa. Pystynkö uusimaan lainan netissä niin monta kertaa kuin haluan? Meillä lainassa pari kirjaa, jotka ovat tällä hetkellä asunnossa johon ei purkiremontin… 263 19.2.2019 Lainat voi uusia viisi kertaa, ellei niihin ole varauksia. Jos sinulla on maksamattomia maksuja 30 euroa tai enemmän, et voi uusia lainojasi.  Helmet-kirjastoissa myöhästymismaksut voi  myös netissä. Linkki löytyy Helmetin etusivulta kohdasta Verkkomaksaminen.   http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/Kirjastokortti_j… http://www.helmet.fi/fi-FI/Verkkomaksaminen(115033)  
Milloin verkkomaksaminen tulee mahdolliseksi Kyydissä? 108 18.2.2019 Kouvolan kirjastosta kerrottiin, että tarkoitus on, että verkkomaksaminen olisi mahdollista toukokuussa. Asiasta tiedotetaan kyyti.finna-sivuilla. https://kyyti.finna.fi/
Voinko maksaa maksut verkossa? Että voisin uusia kaksi lainaa joissa vielä uusimisaikaa jäljellä. Niiden kahden lainan palauttaminen onnistuu vasta tiistaina… 127 1.10.2018 Verkossa maksaminen ei vielä ole mahdollista, mutta on tulossa oleva ominaisuus Kyytissä.
Maksun maksaminen verkkopalvelussa 269 29.1.2018 Maksun voi maksaa verkossa. Kun kirjautuu omiin tietoihin, sivun oikeassa yläkulmassa näkyy linkki verkkomaksamiseen (Maksa verkossa). Seuraavassa näkymässä (Kirjastomaksujen maksaminen) maksettavat summat on listattu allekkain. Maksettava summa valitaan klikkaamalla summan perässä olevaa tyhjää ruutua. Kun summa näin on valittu, Siirry maksamaan-painike aktivoituu. Sen jälkeen prosessi etenee normaalin verkkomaksun tapaan. Helmet-kirjastoissa lainausoikeuden menettää, kun velkasaldo on 30,00 euroa tai enemmän. Alle 30, 00 euroa olevat velkasaldot eivät aiheuta lainausoikeuden menetystä.