reliefit

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kipsityö. Ei mitään signeerausta. Koukku takana, että voidaan ripustaa seinälle. Onko kukaan muu törmännyt tällaiseen? 87 9.3.2023 Kipsityön tunnistaminen näillä tiedoin ei onnistunut vastaajiltamme. Onkohan kellään lukijoistamme samanlaista kotonaan ja muistikuvia, mistä se aikoinaan on hankittu?
Mikä tämä pieni esine on? Kuppiosan halkaisija on 27 mm, vaakunakuviot ihmetyttävät. 153 5.10.2022 Esine tuo kovasti mieleen öljytuikun tai -lampun, joita on jo antiikin aikoina tavattu koristella vaikkapa uskonnollisilla symboleilla tai ornamenteilla. Tämä on kuitenkin valistunut arvaus. Tarkempaa arviota esineestä kannattaa kysyä esimerkiksi huutokauppakamareista tai antiikkiliikkeistä. Öljytuikku. fi.wikipedia.org. Oil lamp. en.wikipedia.org.
Kuka on tehnyt Kenttätien kerrostalojen Reliefit Oulussa. 186 12.4.2021 Oulun Kenttätiellä sijaitsevien talojen ulkoseinissä olevat reliefit on tehnyt kuvanveistäjä Jorma Parkkari. Lähde: RY Rakennettu ympäristö: Ainutlaatuinen kiinteistötaideilmiö Oulussa
Kenen tekemä, minkä niminen ja milloin on valmistunut Helsingin Jätkäsaaren ns. Huutokonttorin Välimerenkadun puoleisessa päädyssä oleva pronssireliefi? Gunnar… 963 17.7.2017 Tieto tuntuu olevan hyvin piilossa, olemme etsineet HAM:in julkiset veistokset palvelusta Julkiset veistokset https://www.hamhelsinki.fi/veistokset/, Löytöretki muistomerkeille : pääkaupunkiseudun julkiset teokset -oppaasta sekä arkkitehti Taucheria koskevista teoksista. Aalto-yliopistosta tietoa ei löytynyt. Sieltä sain tällaisen vastauksen: Huutokonttorin seinän reliefin tekijä ei valitettavasti ole selvinnyt Aalto-yliopioston kokoelmien avulla. Julkisten taideteosten luettelotkin sivuuttavat täysin tämän reliefin. Kannattaisi varmaan kääntyä Helsingin kaupunginmuseon puoleen. Ehkä pitäisi selvittää, kuka on ollut Huutokonttorin rakennuttaja ja omistaja silloin, kun reliefin seinään sijoittamisesta on tehty päätös. Onko rakennuttaja...
Kuka on tehnyt reliefit Martti Haavion ja Aale Tynni-Haavion haudalle Hietaniemen haustausmaalla? Hauta on ilmeisesti niin uusi, että tietoa ei ole Voitto… 1467 11.9.2012 Martti Haavion reliefin on tehnyt kuvanveistäjä Väinö Aaltonen ja Aale Tynnin reliefin tekijä on kuvanveistäjä Eila Hiltunen.
Kenen taiteilijan tekemä reliefi-taideteos on Joensuun Mutalan koulun ulkoseinässä. Siinä ilm. on äiti, kolme lasta, ja lintu kuvattuna . 1750 21.12.2010 Mutalan koulun reliefin on tehnyt kuvanveistäjä Veikko Jalava 1950-luvulla. Sen teemana on opintielle lähtö.