pankit

12 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–12.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Käsittääkseni pankeissa ei enää käsitellä käteistä rahaa. Onko näin? Hain vuosia sitten veronpalautuksen pankista ja sain sen isoina seteleinä. Setelit ovat… 60 13.4.2021 Pankeilla on edelleen myös käteispalveluja. Kysy omalta pankiltasi heidän kassapalveluistaan. 
Microsoft antoi itse itselleen luvan yhdistää Android -laitteeni Window*,n laitteisiin, kun klikkasin nuolta tutkiakseni tarkemmin, miksi kannattaisi liittää… 46 14.4.2020 Tuossa on Microsoftin oma ohje, millä laitteen voi poistaa laiteluettelosta: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4026440/microsoft-account-manage-your-devices Tarvittaessa sitten suora yhteys pankkiin, että antavat uudet tunnukset.
Olen kuullut, että Yhdysvalloissa pankit ovat yleensä auki lauantaisinkin aamupäivällä, mutta mikä on tarkka aukioloaika lauantaisin? 95 30.8.2019 Yhdysvalloissa käytännöt vaihtelevat. Vain osa pankeista on auki lauantaisin, tavallisimmin klo 9:stä klo 12 tai 13 asti. Palveluaikoja on listattu oheiselle sivulle: https://firstquarterfinance.com/what-time-do-banks-close-on-saturday/ Lisätietoa aukiolooista: https://htir.com/articles/business-hours.php
Ainakin 1960 ja aiemmin syntyneillä vaikuttaisi olevan mielikuva että omaa tilinumeroa ei kannata muille kertoa. Onko tässä jokin vinha perä, eli onko joskus… 223 25.2.2019 Tietoja pankkien toiminnasta voi kysyä esimerkiksi Finanssiala ry:stä. Finanssiala ry edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä http://www.finanssiala.fi/pankkiturvallisuus/Sivut/tunnistaminen.aspx. Myös mm. Finanssivalvonnan sivuilta löytyy lisäinformaatiota: https://www.finanssivalvonta.fi/kuluttajansuoja/kysymyksia-ja-vastauksia/asiakkaan-tunnistaminen-ja-tunteminen/.  Pankkien toimintaa sääntelevää lainsäädäntöä löytyy esim. Finlexistä: https://www.finlex.fi/fi/.
Kuinka pitkäksi aikaa pankin tallelokerovuokran voi maksaa etukäteen? 131 22.11.2018 Tallelokeron käyttöönotosta tehdään asiakkaan kanssa sopimus, jossa sovitaan myös maksun suorittamisesta. Tavallinen käytäntö on säännöllinen kuukausittainen maksu. Muista vaihtoehdoista kannattaa kysyä suoraan omasta pankista. Taloustaito-lehti vertaili eri pankkien tallelokerojen hintoja: https://www.taloustaito.fi/Rahat/mista-pankista-tallelokero-tai-asiakir…  
Mistähän löytäisin tietoa Postipankista? 314 31.8.2016 Kuopion kaupunginkirjastosta löytyvät seuraavat teokset, jotka käsittelevät Postipankkia: Tilli, Kalevi: Viipurista Helsingin pankkimaailmaan (1996), Henkilöstöstrategia ja uusiutuva organisaatio (1994), Talouden takuumies : Klaus Waris 75 vuotta (1989), Tuomainen, Eero: Postipankki sata vuotta yhteiskuntaa rakentamassa (1987), Auer, Jaakko: Hyvinvoinnin rakennuspuita (1964), Hjelt, Aug. J. : Säästäväisyydestä ja postisäästöpankista (1887).
"Banking is necessary. Banks are not." Kyseinen lainaus on, lähteestä riippuen, joko Wells Fargon entiseltä toimitusjohtajalta Richard Kovaceviciltä tai… 409 2.9.2015 Richard Kovacevich ja Bill Gates ovat kumpikin esittäneet kyseisen ajatuksen julkisuudessa. Saksalaislähteen mukaan Bill Gates esitti tunnetun lausahduksen jo vuonna 1994. (https://www.de.capgemini-consulting.com/blog/digital-transformation-blo… ) Richard Kovacevichin lausui puolestaan saman ajatuksen vuonna 1998. (http://archive.fortune.com/magazines/fortune/fortune_archive/1998/07/06… ) Muutkin henkilöt ovat siteeranneet samaa lausetta, muun muassa Ralph Hamers vuonna 2014. (http://www.bobsguide.com/guide/news/2014/Oct/31/banking-is-necessary-bu… )
Mistä löytyy nettisivut, joilla voi vertailla euron ja muiden valuuttojen kursseja pitkällä aikavälillä, esim 10 kuluneen vuoden aikana? 557 31.3.2014 Suomen pankin nettisivulla voi tutkia valuuttakursseja eri aikaväleillä. http://www.suomenpankki.fi/ > Tilastot > Valuuttakurssit > Kuviot Tilastot > Valuuttakurssit > Taulukot jne.
Olen tekemässä opinnäytetyötä siitä, kuinka verkkopankki pyrkii vastaamaan asiakkaiden näkemyksiin laadukkaasta palvelukokemuksesta. Olisiko sinulla tietoa… 781 29.10.2009 Tutkimuskysymyksesi selvittämiseksi sinun kannattaa olla yhteydessä valitsemiisi pankkeihin. Lisäksi voit käyttää tiedonhaussa esimerkiksi seuraavia tietokantoja ja arkistoja: Eduskunnan kirjaston kokoelma http://lib.eduskunta.fi/Resource.phx/kirjasto/index.htx Makupalat - Hämeenlinnan kaupunginkirjaston linkkikirjasto http://www.makupalat.fi/Categories.aspx?classID=76d76d5a-843e-4b19-bedd… Kirjastot.fi - kirjastosi verkossa http://www.kirjastot.fi/ Liiketalouden ja hallinnon tiedonlähteitä http://www.jamk.fi/kirjasto/tiedonhaku/ammatillisen_tiedon_lahteet_liik… http://www.metropolia.fi/palvelut/kirjasto/ Vastaavasta aiheesta on tehty jo joitain opinnäytetöitä, tässä esimerkkejä: https://publications.theseus.fi/bitstream/handle/10024/1764/...
Mikä on notariaatti? 5212 8.6.2009 Notariaatti on liike, joka ammattimaisesti välittää lainoja ja arvopaperien kauppaa. Notariaattiosasto on pankin osasto, jossa hoidetaan asiakkaiden juridisluonteisia asioita ja säilytetään arvopapereita yms. Lähteinä on käytetty NetMotin kielitoimiston sanakirjaa ja Web-Factaa.
Kerro minkälainen on roskapankki? Kiitos vastauksestasi 911 10.10.2008 Roskapankki on kansanomainen nimitys, jota käytetään liikepankin ongelmien ratkaisemiseksi perustetusta omaisuudenhoitoyhtiöstä. Roskapankkijärjestelyllä pyritään vakauttamaan valtion tukea saaneen liikepankin rahatilannetta siten, että liikepankin konkurssi vältetään. Roskapankki ostaa liikepankilta ongelmaluotot ja omaisuuden, jotka on yliarvostettu pankin taseessa ja joita kukaan muu ei halua pankilta ostaa. Roskapankki pyrkii pidemmän ajan kuluessa saamaan rahaa luotoista erilaisilla maksujärjestelyillä tai realisoimalla ostettua omaisuutta ja lainojen vakuutena olevaa omaisuutta. Käytännössä pankkituki joudutaan usein maksamaan enemmän tai vähemmän verovaroilla; näin esim. lama-Suomessa 1990-luvulla tai 1980-luvun säästöpankkikriisin...
Mistä löytäisin vanhoja Keskusosuusliike Hankkijan (Hakaset?) ja Osuuspankin lehtiä vuosilta 1965 -1969 1235 4.6.2007 Seuraavia Hankkijan julkaisemia lehtiä on saatavana Varastokirjastosta ja muutamista yliopistokirjastoista: Hankkijan saroilta 1955-1972 Hankkijassa tapahtuu: uutisia ja tiedotuksia hankkijalaisille 1967- Hakaset: Keskusosuusliike Hankkijan henkilökunnan lehti 1964-1990 Osuuspankin (Osuuskassan) julkaisemaa Osuuskassalehteä (1929-1969) on saatavana Varastokirjastosta. Nämä kirjastot lainaavat aineistoaan vain muiden kirjastojen kautta, joten kääntykää Kotkan kaupunginkirjaston kaukopalvelun puoleen kun haluatte näitä lehtiä luettavaksi.