kaitafilmaus

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Missä kirjastossa voi digitoida kaitafilmejä? Helmetin sivut hieman epäselvät, laitehallinnassa on hidas ja tavarat huonosti listattu. Esim kitara otsikon… 163 19.10.2022 Helmetin kirjastot ja palvelut -sivulla on palveluhaku. Pudotusvalikosta löytyy myös kaitafilmin digitointi. Kyseinen palvelu on käytettävissä Oodissa.
Onko pääkaupunkiseudulla paikkaa, jossa vanhoista kaitafilmillä kuvatuista videoista voisi tehdä mp4-tiedostoja siis DVD/CD -formaattiin? Siis jos itsellä ei… 294 20.4.2017 Sellon kirjaston Pajassa onnistuu kaitafilmien digitointi. Pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastot tarjoavat laitteita ja ohjelmia erilaisten aineistojen digitointiin. Käytännössä digitoinnilla tarkoitetaan esimerkiksi vhs-nauhalle tallennetun videomateriaalin muuntamista dvd-levyltä katsottavaan ja käsiteltävään muotoon. Mitä voin digitoida ja missä kirjastoissa? Digitointilaitteistoja löytyy useista kirjastoista eri puolilta pääkaupunkiseutua. Laitteistot ja digitointivälineet voivat poiketa toisistaan, joten kannattaa varmistaa etukäteen joko puhelimitse tai paikan päältä tarkemmin, mitä mahdollisuuksia omassa kirjastossasi on. VHS-videonauhoja voit digitoida näissä kirjastoissa: Entresse Hakunila Kaupunkiverstas / Kirjasto 10...
Voiko jossain kirjastossa saada vanhoista filmeistä tehtyä dvd:n. Kaita tai beta 502 12.9.2016 Sellon pajassa se onnistuu: "Kaitafilmien digitointi: Digitointiin käytetään Retro8-laitetta. Sillä voidaan digitoida Super-8- ja Regular-8 - kaitafilmejä. Skannauksen nopeus on noin 30 metriä tunnissa, joka vastaa noin kahta ruutua sekunnissa. Skannaukseen kannattaa varata aikaa kymmenenkertaisesti filmin kestoon verrattuna. Esimerkiksi 15 minuutin kelan digitointiin kuluu aikaa reilut kaksi ja puoli tuntia. Digitoitu filmi voidaan muuntaa joko elokuvatiedostoksi tai kuvasarjaksi (jokainen ruutu erikseen). Tallentamista varten kannattaa varata joko ulkoinen kovalevy, isohko muistitikku (mielellään minimissään 16GB) tai DVD-levy. Lisätietoja löytyy laitteen valmistajan kotisivu ks. http://www.moviestuff.tv/moviestuff_home.html." Laite...
Voiko Turun tai Liedon kirjastossa tallentaa kaitafilmiä dvd:lle? Mitä maksaa? 707 16.4.2015 Valitettavasti kaitafilmien digitointipalvelua ei ole Turun tai Liedon kirjastoissa.
Missä pääkaupunkiseudun kirjastossa voi digitoida 8 mm kaitafilmejä? 834 19.8.2014 Sellon kirjastossa Espoossa on mahdollisuus kaitafilmien digitointiin. Osoitteesta http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Sellon_kirjasto/Palvel… löytyvät tarkemmat tiedot ja yhteystiedot ajan varaamiseksi.
Kysymykseni koskee kaitafilmien digitointia, kuulin että sellainen olisi mahdollista Hämeenlinnan kirjastossa. Pitääkö tämä paikkansa, ja jos, niin miten, ja… 814 10.3.2014 Valitettavasti Hämeenlinnan kirjastossa ei ole kaitafilmien digitointiin tarkoitettuja laitteita. Lisätietoa meidän palvelustamme löydät Vanamo-verkkokirjaston sivuilta: https://vanamo.verkkokirjasto.fi/web/arena/editointitila Lähin kirjasto, jossa kaitafilmien digitointi on mahdollista, on tietääkseni Pirkkalan kirjasto: http://www.pirkkala.fi/sivistys_ja_vapaa-aika/kirjasto2/digitointi/ Kaupallisia palveluja löytyy netistä hakusanoilla: kaitafilmit digitointi.
Onko Jyväskylän kirjastossa laitetta, jonka avulla voisi muuttaa vanhoja kaitafilmiä ja dioja digimuotoon? 1010 13.12.2011 Jyväskylän pääkirjastosta löytyy digitointitila, minne voi varata ajan musiikkiosastolta. (http://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/palvelut/yleisomikrot/digitointistudio. Diojen skannaaminen onnistuu, mutta vanhoja kaitafilmejä siellä ei voi muuttaa digimuotoon.
Onko teiltä saatavissa kaitafilmiprojektoreita tai filmejä lainaksi tai vuokralle? 683 3.2.2001 Kirjaston kokoelmissa on ainoastaan videofilmejä, joita voi lainata. Mitään laitteita meillä ei ole antaa lainaksi tai vuokralle. Kirjaston tiloissa kokoontuu Lappeenrannan Filmi- ja videokuvaajat maanantaisin klo 17-20, voisit kysyä heiltä asiasta.