Brezina Thomas

36 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Vuosia olen miettinyt, onko Thomas Brezinan kirjaa Eläinkoti pulassa oikeasti jossain kirjastossa saatavilla, tai onko sitä koskaan edes todellisuudessa… 373 Vaikuttaa siltä, ettei vuonna 2010 ilmestyväksi kaavailtua Eläinkoti pulassa -kirjaa ole julkaistu lainkaan. Kirjastotietokannoista siitä löytyvät vain kustantajan ilmoittamat ennakkotiedot. Kansalliskirjastostakin saatavuustiedot puuttuvat. Vapaakappalekirjastona sen kokoelmiin kirjan voisi ainakin otaksua kuuluvan, mikäli se olisi ilmestynyt - oli painos sitten kuinka pieni hyvänsä.
2000-luvun kirjasarja, jossa ratkaistiin mysteerisiä tapauksia korttien avulla 155 Tiger Team -sarjan kirjoissa lukija on yksi etsivistä. Jokaisen luvun lopussa on lukijalle kysymys, jossa voi käyttää apuna liitteenä olevia salapoliisitarvikkeita. Jokainen kirja loppuu Tiikereitten tunnuslauseeseen: "Tiger Team selvittää, verraton on joukko tää."  (Lastenkirjainstituutin Onnet-tietokanta) Thomas Brezinan Tiger Team -sarja ilmestyi suomeksi vuonna 2001 Kirjaliton kustantamana: 1. Tiger Team ja faraon kirous. 2. Tiger Team ja avaruusolennot. 3. Tiger Team ja kasvoton ratsastaja. 4. Tiger Team ja jalkapallokentän kummajainen. 5. Tiger Team ja lentävät tulipallot. 6. Tiger Team ja pääkallokypärä. Sarjan muita osia ei ole suomennettu.
Olen vuonna 1992 syntynyt ja etsin muutamia kirjoja lapsuudestani, en vain muista niitä. Kirja 1. Ensimmäinen kirja, jonka olen ihan itse lukenut kannesta… 1164 Ensimmäinen kirja voisi olla Taikamuusi. Tekijä on Peter Firmin, ilmestymisvuosi on 1991 ja kirja kuuluu helppolukuiseen Suihkari –sarjaan. http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1242802 Kirjan kansi https://www.antikvariaatti.net/tuotekuvat/isot/951210.jpg HelMet-kirjastoissa teosta ei valitettavasti enää ole, mutta se on tilattavissa kaukopalvelun kautta. http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kaukopalvelu Lasten dekkarisarja tuntuisi olevan Tiger Team. Tekijä Thomas Brezina ja kirjojen ilmestymisvuosi 2001. Jokaiseen kirjaan kuuluu muutama salapoliisitarvike, mm. vihjekortti ja decoder. http://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Stiger%20team__Ff%3Afacetlan…
Tahtoisin tietoa Thomas Brezinasta kirjailijaprojektiin. 458 Mervi Kosken kirjassa Ulkomaisia nuortenkertojia 1: Goosebumpsien kauhusta Tylypahkan taikaan on kuusisivuinen artikkeli Brezinasta. Kirjaa on esim. kaikissa Hämeenlinnan kirjastoissa. Kirjailijalla on myös englanninkielinen kotisivu: http://www.thomasbrezina.co.uk/.
Onko thomas brezinalla minkä niminen vaimo? Milloin he menivät naimisiin? 1061 Thomas Brezina ei ole naimisissa eikä hänellä ole myöskään lapsia. Tässä vielä joitakin tietoja: synt. 30.1.1963 Wienissä, 1,76 cm pitkä, 62-66 kg, silmät ruskeat, kengännumero 41-42.
Mikä kirjayhtiö esim. WSOY, niin mikä kustantaa tai sillein niinku thomas brezinan kirjoja? Esim goosebumpsien kustantaa tai sillein WSOY. 902 Thomas Brezinan suomalainen kustantamo on Sanoma Magazines Finland.
Onko thomas brezinalla mitään lemmikkiä? 1028 Thomas Brezinalla on Ray Tom Robinson -niminen hevonen ja Daffi-niminen valkoinen länsiylämaanterrieri. (http://www.thomasbrezina.com/privat/tiere/?sid=90d8a7632e7bcdd697d61fc0…)
Haluan tietää mitä tapahtuu Seitsemän tassua ja Penny- kirjoissa: Yhtä apinasirkusta ja valaita ja valheita. Auttaisitko minua? En ole lukenut niitä, joten… 1231 Helsingin kaupunginkirjaston lasten sivuilta löytyy kirja-arvosteluja. http://www.lib.hel.fi/fi-FI/lastensivut/arvostelut/ Kirjoita hakulaatikkoon kirjailijan nimi Brezina, niin saat muiden lasten tekemiä arvioita Thomas Brezinan kirjoista. Tosin arvoita ei löydy valitettavasti mainitsemistasi kirjoista, mutta kylläkin eräistä muista kirjasarjan Seitsemän tassua ja Penny kirjoista. Tässä lisäksi hieman esittelytekstiä kirjojen takakannesta: Yhtä apinasirkusta / Brezina, Thomas Jännittävä kertomus, jossa päähenkilö 14-vuotias Penny selvittää kolmen metsästä löydetyn simpanssin kohtaloa. Penny epäilee, että kyse on eläinten salakuljetuksesta. Valaita ja valheita / Brezina, Thomas Pennyllä on koiraongelmia, kun isoäidin häihin Havaijille ei...
Milloin tulee kirja nimeltä Seitsemän tassua ja Penny: Viidakon lait? 936 Seitsemän tassua ja Penny -sarjan uusin Viidakon lait ilmestyy viikolla 24. Valitettavasti emme voi sanoa, milloin kirja on lainattavissa meillä Lahden kaupunginkirjastossa. Tilatuista kirjoista voi kuitenkin tehdä varauksia. Tilatut kirjat näkyvät aineistohaussa. Lasten- ja nuortenkirjojen varaaminen on maksutonta.
Minulla olisi kysymys liittyen SEITSEMÄN TASSUA JA PENNY -kirjasarjaan. Mikä on Pennyn isän etunimi? 1275 Pennyn isän etunimi on Matthias (Myrskytuuli vaarassa, s. 57).
Milloin tulee uusin Penny kirja ja mikä on sen nimi? 900 Uusi Seitsemän tassua ja Penny -sarjan kirja on juuri ilmestynyt. Kirjan nimi on Hulluttelevat pingviinit ja se on lainattavissa Lahden kaupunginkirjastossa. Jos haluat kuitenkin tietää, milloin seuraava osa on tulossa, voit tiedustella asiaa kustantajalta. Sarjaa julkaisee Sanoma Magazines Finland, www.asiakaspalvelu.sanomamagazines.fi
Milloin tulee uusin Penny kirja? 833 Uusin Seitsemän tassua ja Penny on nimeltään Hulluttelevat pingviinit. Kirja ilmestyy ennakkotietojen mukaan viikolla 6/2008. Kirja on tilattu Lahden kaupunginkirjastoon ja siitä voi tehdä varauksia. Lasten- ja nuortenkirjoista ei mene varausmaksua.
Voisitko kertoa Thomas Brezinan oman mielipiteen kirjasta Aaveratsastaja? (sarja neljän keikka) 973 "Thomas Brezina kirjoittaa kirjoja, jollaisia olisi itse halunnut lukea." Näin sanotaan Karo Hämäläisen kirjoittamassa artikkelissa, joka on julkaistu Tyyris Tyllerö -lehdessä no 3/1998. Brezinan pyrkii omien sanojensa mukaan kirjoittamaan kirjoja, jotka kahlehtivat lukijan otteeseensa jo ensimmäiseltä sivulta alkaen.Ensisijaisesti kirjan pitää koskettaa lukijaansa. Siinä pitää olla päähenkilöitä, joihin lukija voi samaistua. Tomas Brezina sanoo: "Haluan tarjota nuorille lukijoilleni minilomia raskaasta kouluarjesta tai tylsästä viikonlopusta. Haluan todistaa, että on parempi nähdä asiat positiivisesti ja ottaa aloite omaan käteen kuin jäädä valittelemaan".
Milloin Thomas Brezinan Seitsemän tassua ja Penny: Kissapedot karkuteilla ilmestyy? 690 Kirjaa on tulossa useita kappaleita HelMet-kirjastoihin mutta siitä voi tehdä varauksen vasta kun niteitä on lainattavassa tilassa. Siitä kuinka kauan siihen menee emme tiedä. Kannatta seurata tilannetta HelMet-osoitteesta: www.helmet.fi. Varausta tehtäessä on oltava voimassa oleva HelMet-kortti sekä siihen liittyvä PIN-koodi.
Mikä tulee Seitsemän Tassua ja Penny-sarjan Helliä tunteita kirjan jälkeen? 727 Helliä tunteita on uusin, tällä hetkellä saatavissa oleva Seitsemän Tassua ja Penny -sarjan suomennos. Syksyllä ilmestyy kuitenkin jälleeen uusi osa, nimeltään Kissapedot karkuteillä.
Mitkä on (Thomas Brezinan) kirjan 7 tassua ja Penny Valaita ja valheita päähenkilöt? 843 Kirjan päähenkilöt selviävät parhaiten, kun lukee kirjan. Päähenkilöt ovat yleensä tärkeitä ja usein kirjassa esiintyviä hahmoja.
Haluaisin tietää Thomas Brezinan kirjasarjoja? 1370 Thomas Brezina on kirjoittanut suomeksi kolmea eri sarjaa. Kaksi niistä on jännäreitä ja yksi eläimistä kertova sarja. Eläinsarjassa Seitsemän tassua ja Penny on ilmestynyt 20 kirjaa. Uusimpiin kuuluvat Heikomman puolella, Susimetsän salaisuus, Outoja sattumia, Uusi ihastus, Salaperäinen ihailija ja Valaita ja valheita. Tulossa vuonna 2007 on Helliä tunteita. Täydellisen luettelon saat kirjaston tietokannasta. Neljän keikka -jännärisarjaan kuuluvat osat Aaveratsastaja, Koulun kummitus, 13. lyönti, Kielletyn oven takana ja Räjähtävää suklaata. Tiger team -sarjassa ilmestyneet kuusi kirjaa,ovat myös jännittäviä, mutta ne on suunnattu vähän nuoremmille lukijoille kuin edelliset. Lisätietoa kirjailijasta saat Ulkomaisia nuortenkirjoja 1 -...
Saisinko Thomas Brezinan kirjaluettelon. Tarvin sitä esitelmää varten eikä mistään löydy. Esitelmä pitää olla valmiina 3viikon sisällä. Että voistiko vastata… 920 Kutakuinkin täydellisen luettelon Brezinan kirjojen suomennoksista saa suurten kirjastojen aineistorekistereistä, jotka ovat netissä luettavissa. Esim. pääkaupunkiseudun kirjastojen rekisterissä voit edetä seuraavasti: ota osoite http://www.helmet.fi/, valitse kohta 'sanahaku', kirjoita laatikkoon 'Brezina, Thomas', valitse 'kieli' suomi ja paina 'hae'. Osoitteesta http://www.kirjastot.fi/ pääset muiden kirjastojen aineistorekistereihin, esim. Nokian kirjastosta löytyy yhtäläisesti 32 nimikettä. Tietoa Brezinasta löytyy mm. Mervi Kosken kirjasta 'Ulkomaisia nuortenkertojia 1 : Goosebumpsien kauhusta Tylypahkan taikaan' (ISBN 951-692-509-X).
Kysymyksiä Thomas Brezinasta: syntymävuosi? elämän kohokohdat? Tie kirjailijaksi: miten tuli kirjailijaksi? tuotantoa? Monta kirjaa on kirjoittanut Seitsemän… 904 Thomas Brezinasta voit lukea Mervi Kosken kirjoittamasta teoksesta Ulkomaisia nuortenkertojia, osa 1 (2001). Seitsemän tassua ja Penny -sarjasta on suomennettu 20 osaa, seuraava osa on tulossa tänä vuonna. Thomas Brezinasta on kysytty Kysy kirjastonhoitajalta -palvelusta useasti aikaisemminkin. Katso palvelun arkistosta lisää tietoa, http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/arkisto.aspx, käytä hakusanaa brezina thomas.
Hyvä kirjaston hoitaja, voisitko kertoa kaikki Seitsemän tassua ja Penny kirjasarjan ilmestyneet kirjat? 1146 Thomas Brezinan Seitsemän tassua ja Penny –sarjan suomennetut kirjat ovat Heikomman puolella, Hyytävä seikkailu, Kamppailu vapaudesta, Katalaa kemiaa, Kieroa peliä, Koiranelämää, Myrskytuuli vaarassa!, Outoja sattumia, Petolliset ystävät, Pikkuiset pulassa, Salaperäinen ihailija, Sikamainen juttu, Susimetsän salaisuus, Täpäriä tilanteita, Uusi ihastus, Vaarallinen kevät, Väärinkäsityksiä, Valaita ja valheita, Varokaa pyydyksiä ja Yhtä apinasirkusta. Vuonna 2007 ilmestyy Helliä tunteita –niminen kirja.