Minulla oli tallennettuna lista kirjoista, jotka olen halunnut talteen jotta voin lainata niitä. Se oli vanhoilla kirjaston sivuilla kohdassa "omat jutut"…

Kysytty
25.9.2020

Minulla oli tallennettuna lista kirjoista, jotka olen halunnut talteen jotta voin lainata niitä. Se oli vanhoilla kirjaston sivuilla kohdassa "omat jutut". Onko tämä lista nyt uusien sivujen kautta hävinnyt kokonaan?

Vastaus

Vastattu
25.9.2020

Hei, kiitos kysymyksestäsi.

Kehotimme kesän ajan ottamaan oman hyllyn talteen, mutta ikävä kyllä viesti ei ole tavoittanut kaikkia. Automaattisesti niitä ei saanut siirrettyä. Jos haluat, ilmoita kirjastokorttisi numero sähköpostilla kirjasto.asiakaspalvelu@jyvaskyla.fi, niin voimme yrittää saada oman hyllyn sisältöä vielä aiemman verkkokirjaston toimittajalta. 

Hyvänä puolena tässä on, että uuden verkkokirjaston Suosikkilista-toiminto on paljon monipuolisempi kuin entinen oma hylly. Listoja voi olla useita ja niitä voi nimetä ja järjestää. 

Lisätietoa: https://keski.finna.fi/Content/help_opac#favorites    

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentit

SURKEAA ETTEI TÄSTÄ OLE ILMOITETTU!!!!!!!!!!!!!

Kyllähän tuossa sanotaan, että asiasta on kesän mittaan ilmoiteltu. Ei liene kirjaston vika, josseivat ihmiset itse aktiivisesti seuraa tiedotusta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.