Työpajatoiminnasta eteläsuomessa lähinnä kasvatuspedagogisesta näkökannasta sekä tavoitteiden näkökulmasta.tutkimustuloksia?onko tutkittu tulosvastuullisessa…

Kysytty
5.2.2001

työpajatoiminnasta eteläsuomessa
lähinnä kasvatuspedagogisesta näkökannasta
sekä tavoitteiden näkökulmasta.tutkimustuloksia?onko tutkittu tulosvastuullisessa mielessä?

Vastaus

Vastattu
6.2.2001
Päivitetty
6.2.2001

Työpajatoiminnasta löytyy Linnea-tietokannoista, jonne pääset omasta opiskelukirjastostasi tai lähimmästä yleisestä kirjastosta. Tietokannan käyttö vaatii salasanan, joten et pääse suoraan omasta netistäsi.
Työpajatoimin* sana-haulla löytyneistä vastaukseen on poimittu Lindasta (korkeakoulukirjastojen tietokanta)Etelä-Suomea käsittelevät tai ne, joiden paikkakuntia ei viitteestä näy.

Bredenberg, Merja-Liisa, Lasten ja nuorten käsityökoulu- ja työpajatoiminta. Turku : Turun ja Porin läänin taidetoimikunta, 1992 (Turun ja Porin läänin taidetoimikunnan julkaisuja)

Myllymaa, Saija, Henkisestä kilpailusta työpajatoimintaan : kunnallinen nuorisotyö Ruovedellä 1946-1992. [Tampere], 1995 Nuorisotyön koulutusohjelman tutkielma, Tampereen yliopisto

Kivistö, Heli, Nuorten työpajatoimintaan osallistujat ja heidän toimintaansa vaikuttavat tekijät [Tampere], 1995 Nuorisotyön koulutusohjelman tutkielma, Tampereen yliopisto

Hämäläinen, Hanna-Mari, 11-vuotiaan tytön tapa prosessoida kudonnan suunnittelu- ja valmistustehtävä : tapaustutkimus lasten ja nuorten käsi- ja taideteollisuuden työpajatoiminnasta. Helsinki : Helsingin yliopisto, 1993 (Opettajankoulutuslaitos, Käsityönopettajan koulutuslinja)

Arminen, Olavi, Työpajatoiminta kunnissa. Helsinki : Suomen kuntaliitto, 1996

Kun Linda-tietokannasta hakua laajentaa hakemalla työpaja-asiasanalla tai sanahaulla työpaja*,viitteiden määrä nousee satoihin, joista tosin osa ei käsittele työpajatoimintaa. Myös tulosvastuullisuus tulee näissä viitteissä mukaan.

Voit myös kokeilla hakua Linnea-tietokantojen Arto-artikkelitietokannasta.

Omassa kirjastossasi on myös varmasti käytettävissä Aleksi-aikakauslehtitietokanta, josta löytyy viitteitä monista työpajatoimintaa käsittelvistä artikkeleista.

Käypä omassa oppilaitoksesi tai yleisessä kirjastossa, niin löydät runsaasti aineistoa.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.