Tuleeko ja jos kyllä, milloin Helsingin kirjastoihin tai muualle "This is not the End of the Book. A Conversation curated by Jean-Philippe de Tonnac",…

Kysytty
6.1.2012

Tuleeko ja jos kyllä, milloin Helsingin kirjastoihin tai muualle "This is not the End of the Book. A Conversation curated by Jean-Philippe de Tonnac", keskustelijoina Jean-Claude Carriére & Umberto Eco?

Vastaus

Vastattu
7.1.2012
Päivitetty
7.1.2012

Jean-Claude Carrièren ranskankielisen teoksen 'Ne pensez pas vous débarrasseur des livres' englanninnos 'This is not the end of the book: a conversation curated by Jean-Philippe de Tonnac /Jean-Claude Carrière & Umberto Eco, London: Harvill Secker, 2011.' on saatavissa Helsingin yliopiston Kansalliskirjaston avokokoelmasta. Kokoelman ainoa kappale on tällä hetkellä lainassa.

Saksankieleisen laitoksen nimi on ‚Die große Zukunft des Buches‘, mutta sitä ei ole saatavissa Suomesta. Tarkistus tehtiin yliopistokirjastojen yhteistietokannasta Lindasta sekä Frank-monihausta (http://monihaku.kirjastot.fi/fi/frank/search/

Helsingin yliopiston kirjaston aineistoluetteloa voi selata vapaasti internetissä osoitteessa https://helka.linneanet.fi/ .

Kansalliskirjaston käyntiosoite on Unioninkatu 36. Lainaukseen tarvitaan Helka-kortti, jonka saa paikan päältä.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.