Aura

Viimeisimmät vastaukset

16 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–16.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Myytävät kirjastoautot 1004 3.8.2015 Hei! Myytäviä kirjastoautoja kannattaa etsiä esim. googlesta sanoilla "myytävät kirjastoautot". Haku tuotti muutamia tuloksia.
Löytyykö Tapio Kuosmasen kirjaa, joka käsittelee valtiollisia salajuonia. Ilmeisen uusi opus. Kiittäen, 426 14.10.2013 Hei! Kuosma, Tapio: Attentaatteja ja katastrofeja : vallan totuudet kritiikin puntarissa teos löytyy Loisto-kirjastoista, ei kuitenkaan Auran kirjastosta. Jos haluat tehdä varauksen teokseen, ota yhteyttä suoraan Auran kirjastoon. Ystävällisin terveisin! Kirsi Mäntylä Auran kirjasto
Onko Siuntion kunnankirjastossa Seitsemän tassua ja Penny-kirjoja? 228 7.1.2013 Hei! Kannattaa tarkistaa aineiston saatavuustiedot suoraan Siuntion kunnankirjastosta. Kirjaston aineistotietokanta ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.siuntio.fi/default.asp?id_sivu=184&alasivu=184&kieli=246.
Löytyykö vielä Taula-Matin tarinoita? Onko niistä kenties otettu painos? Kyseiset tarinat julkaistiin 60-luvulla Nurmeksessa ilmestyneessä lehdessä joka meidän… 1404 9.2.2012 Hei! Voit lukea kyseisiä tarinoita esim. teoksista Taula-Matin kertomuksia tai Taula-Matin seikkailuja sekä Aleksis Kiven teoksesta Käärmeitten kuningas ja rohkea ratsastaja sekä muita tarinoita (julkaistu v. 2002). Kannattaa kääntyä oman lähikirjaston puoleen, joka tarvittaessa voi tilata aineiston muualta.
Haluaisin lainata seuraavat kirjat: Koponen J-Lanki J-Kervinen A (toim) Kehitysmaatutkimus-johdatusta perusteisiin. Gaudeamus 2007. (ISBN 978-952-495-004-6)… 410 13.1.2012 Hei! Otamme sinuun yhteyttä asian tiimoilta
Miten pääsen kirjastoonne työllistetyksi tai oppisopimukseen? 899 15.2.2011 Hei, tällä hetkellä meillä ei ole suunnitelmissa ottaa oppisopimusopiskelijaa tai työllistettyä kirjastoomme. Kannattaa ehkä kääntyä asuinpaikkaasi lähempänä olevien kirjastojen puoleen. Internetistä saat lisätietoa osoitteista www.oppisopimus.net ja www.mol.fi.
Etsin kirjaa perinto ja testamentti 1320 2.11.2010 Hei! Ohessa muutama teos,josta voisi löytyä apua ongelmaasi. Norri, Matti: Perintö ja testamentti : käytännön käsikirja Lindholm, Tuomo: Perintöverokirja Ossa, Jaakko: Perinnön ja lahjan verokohtelu Tarkista saatavuus suoraan seutukunnan kirjastosta.
Opiskelin 1980-1982 Turussa matlkailualaa.Kurssi oli kaksivuotinen,yo-pohjainen.Minun tarvitsisi selvittää kurssitietoni tarkemmin.Mikähän instanssi olisi… 874 18.10.2010 Hei! Arvelen, että olet opiskellut Turun kauppaopistossa, josta tuli myöhemmin Turun kauppaoppilaitos, joka yhdistyi Turun ammatti-instituuttiin -90 luvun lopulla. Neuvoisin ottamaan yhteyttä Turun ammatti-instituuttiin, yhteystiedot löytyvät netistä sivulta www.turkuai.fi.
Heippa! Olen unohtanut salasanani. Mistä saisit uuden? 220 12.5.2010 Hei, saat uuden salasanan kirjastosta, mutta sitä varten täytyy tulla henkilökohtaisesti asioimaan kirjaston palvelutiskillä. Uutta salasanaa ei anneta puhelimitse tai sähköpostitse. Ystävällisin terveisin Auran kirjasto, Riikka Putus
Milloin yhtiökokous ei ole päätösvaltainen? 2341 17.4.2009 Hei! Yksiselitteistä vastausta en kysymykseesi löytänyt. Parhaiten saat tietoa asunto-osakeyhtiölaista http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1991/19910809 3 luku
Mistä tiedän salasanani 828 26.2.2009 Hei! Salasanan saat itse määritellä, mutta se vaatii henkilökohtaisen käynnin kirjaston asiakaspalvelutiskillä. Sitä ei voi luoda puhelimitse tai s-postilla.
Laitan vain kehuja kuinka upeat sivut on teillä käytössä ja innolla odotan taas teidän ja positiivarin joulukalenteria 955 28.10.2008 Kiitos palautteesta. Tuleva joulukalenteri löytyy sivustolta http://joulukalenteri.positiivarit.fi (nyt sieltä löytyy viime vuoden kalenteri). Mukavaa joulun odotusta!
Onko Suomessa olemassa jokin kirjasto, joka on jollain tavalla erikoistunut musiikkiin? 1492 8.8.2008 Tietoa musiikkikirjastoista Suomessa löydät internetistä kirjastot.fi-palvelun sivulta http://www.kirjastot.fi/fi-FI/musiikki/musiikkikirjastoja/ Linkkilistalta löytyvä Sibelius-Akatemian kirjasto on musiikin erikoiskirjasto. Maakuntakirjastojen musiikkiosastoilla on myös erittäin kattavat kokoelmat. Myös musiikkiarkistot voisivat kiinnostaa sinua. Suomen historiaverkon, Agricolan sivuilta löytyy lista erityisaineistoja keräävistä arkistoista (http://agricola.utu.fi/inst/arkseri.php ), joukossa muutama musiikkiarkistokin.
Miten Lauran ja kumppaneiden kävi Tomasin kanssa sarjassa Lemmen viemää? 1359 17.7.2008 Hei! Kannattaa vierailla ohjelmaa esittävän Sub-tv:n sivustolla osoitteessa: http://www.sub.fi/ohjelmat/index.shtml/ohjelmat?599477 Jaksot ovat katsottavissa Subin Netti-tv:ssä seitsemän päivän ajan ensilähetyksestä televisiossa. Ohjelmasta löytyy myös keskustelupalsta.
Millaisen koulutuksen tarvitsee, että pääsee kirjastonhoitajaksi? 39262 2.4.2004 Kirjastot.fi-sivustolle on koottu linkit kirjastoalan koulutusta antaville oppilaitoksille: https://www.kirjastot.fi/fi-FI/kirjastoala/opiskelu/ Kirjastolaissa lukee henkilökunnan koulutuksista ja pätevyydestä näin: 17 § Osaaminen ja johtaminen Yleisellä kirjastolla tulee olla riittävä määrä kirjasto- ja informaatioalan koulutusta saanutta ja muuta henkilöstöä. Asiantuntijatehtävässä toimivalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, jollei tehtävän luonteesta muuta johdu. Kunnan kirjastolaitosta johtavalta vaaditaan virkaan tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Koulutusta on yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa sekä opistoissa. Kirjastonhoitajan...
Apua!Mistä kirjastosta löytyy kirja, jossa käsitellään elokuvien ja kirjallisuuden antamaa kuvaa kirjastoammateista ja kirjastotyöntekijöistä. Kirjoittajan… 1597 9.10.2001 Uskoisin sinun tarkoittavan tätä, Marja Wideniuksen Kreodissa 3/2000 julkaisemaa artikkelia: "Hänellä oli silmälasit ja hän näytti kirjastonhoitajalta, aivan mitättömältä" Artikkeli löytyy netistä osoitteesta: https://www.kreodi.fi/arkisto/artview88.html