Pääseekö Libbyn kautta lukemaan myös aikakauslehtiä netissä? Erityisesti Novita kiinnostaa. Sovelluksen kautta ei löytynyt.

Kysytty
29.3.2023

Hei, pääseekö Libbyn kautta lukemaan myös aikakauslehtiä netissä? Erityisesti Novita kiinnostaa. Sovelluksen kautta ei löytynyt.

Vastaus

Vastattu
30.3.2023

Libby-sovellus on tarkoitettu e-kirjojen ja e-äänikirjojen lukemiseen ja kuuntelemiseen. Helmet-kirjastojen tarjoamista aineistoista voit Libbyn avulla lukea ja kuunnella OverDrive-palvelun ulkomaisia äänikirjoja kirja e-äänikirjoja. 
Kirjasto tarjoaa etäkäyttöön sekä kotimaisia että ulkomaisia verkkolehtiä. Ulkomaisia verkkolehtien palvelu on nimeltään PressReader ja siihen olemassa myös mobiilisovellus. Sitä voi käyttää myös verkkosovelluksena. PressReaderin kautta voit käyttää myös ulkomaisia käsityölehtiä. 
Toinen kirjaston tarjoama etälehtikokoelma on kotimainen ePress. Siitä ei ole mobiilisovellusta.  EPress ei sisällä Novitaa, mutta esimerkiksi Suuri käsityölehti on sen kautta käytettävissä.

Kaikki Helmet-kirjaston tarjoamiin etäkäyttöisiin verkkoaineistoihin (myös mobiilisovelluksiin) kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja siihen liittyvällä pin-koodilla.

Lisätietoa:
https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.