Paahdetun sipulin valmistusohje? Paahdettu sipuli on suosittu retkeilijöiden keskuudessa, useita viitteitä ao. keskustelusivuilla, mutta ei valmistusohjetta.

Kysytty

Paahdetun sipulin valmistusohje? Paahdettu sipuli on suosittu retkeilijöiden keskuudessa, useita viitteitä ao. keskustelusivuilla, mutta ei valmistusohjetta.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Paahdetun sipulin ohjetta on joillakin keskustelupalstoilla mietitty ja monet keskustelijat ovat päätyneet samaan valmistustapaan: sipulit leikataan halutun kokoisiksi, kieritetään vehnäjauhoissa ja paistetaan öljyssä.

Sipulia voi myös kuivata esim. uunissa. Kuivauksesta löytyy oppaita, esim. Sigri Sahlin: Kuivata ja syö hyvin.

Oppaassa annetaan sipulin kuivausohje: sipuli viipaloidaan poikittain, ei ryöpätä, maksimi kuivauslämpö 40 C, kuivausaika 4-6 tuntia.

13 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Vastausta muutettu toimituksessa.

Miksi pitää olla jauhoja vehnä

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.