Oulun läänin kartta tai kartat kuntarajoineen viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Jos on saisiko niistä kopion sähköpostitse. Vielä parempi jos löytyisi Oulun…

Kysytty
11.4.2001

Oulun läänin kartta tai kartat kuntarajoineen viimeisen kymmenen vuoden ajalta.
Jos on saisiko niistä kopion sähköpostitse.
Vielä parempi jos löytyisi Oulun ympäristön kuntakokonaisuuksista erilaisia karttamalleja.

Vastaus

Vastattu
12.4.2001
Päivitetty
12.4.2001

Valitettavasti emme pysty toimittamaan sähköpostina pyytämääsi kartta-aineistoa. Oulun kaupunginkirjastosta löytyvän kartta-aineiston voit katsoa aineistotietokannasta http://www.ouka.fi/kirjasto/intro/index.html esimerkiksi luokkahaulla. Suomen kartat luokka 42.02, Oulun lääniä koskevat 42.8202.

Oulun kaupungin käsikirjastossa on karttahuone, josta löytyy mm. maastokarttoja, peruskarttoja ym. Käsikirjastossa on myös karttoja, joita ei ole luetteloitu, eivätkä ne näin ollen löydy aineistotietokannasta. On olemassa Metsähallituksen julkaisema Matkailukartta, jossa on Oulun lääni ja Lapin lääni, vuodelta 1994. Valittujen palojen Suomen tiekartaston etulehdiltä selviää Oulun läänin rajat, ilmestynyt 1999, rajat näkyvät myös Gt-kartoissa.

Internetin kautta voit myös etsiä kaipaamiasi tietoja. Maanmittauslaitoksen sivuilta sähköisessä muodossa löytyvät kartat ovat tiettyyn mittakaavan asti ilmaisia, mutta jos haluaa tarkemman kartan ne ovat maksullisia. Hämeenlinnan kaupunginkirjaston linkkikokoelmasta http://www.makupalat.fi/maantiet.htm#kartat löytyy mm. Maanmittauslaitoksen karttapaikka http://www.kartta.nls.fi/ .
Oulun lääninhallituksen sivuilta löytyy tietoa Oulun läänistä http://www.intermin.fi/suom/laanit/olh/laani/tindex.html . Osoitteessa http://www.intermin.fi/suom/laanit/lakartta.html on jonkinlainen kartta kuntaluetteloineen.

8 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.