Onkohan Tampereen kaupunginkirjastossa saatavana nuottia A C Jobimin sävellyksestä Wave? Olisiko peräti e-nuottia? Kävisi pianonuotti tai jopa harmonikkanuotti…

Kysytty
8.10.2015

Hei,
onkohan Tampereen kaupunginkirjastossa saatavana nuottia A C Jobimin sävellyksestä Wave?
Olisiko peräti e-nuottia?
Kävisi pianonuotti tai jopa harmonikkanuotti, jos löytyisi.

Vastaus

Vastattu
9.10.2015
Päivitetty
9.10.2015

Tampereen kaupunginkirjastossa on saatavissa useita nuotteja Antônio Carlos Jobimin sävellykseen Wave. Nuotinnoksia on monenlaisia: joissakin nuoteissa on kappaleen melodia, sanat ja sointumerkit, joissakin (myös) kosketinsoitinsovitus tai sovitus esim. kitaralle, joissakin nuoteissa on mukana cd-levy, joka sisältää säestyksen. Sovitusta harmonikalle en löytänyt. Esim. nuotissa Jobim, Antônio Carlos: Anthology : piano, vocal, guitar (Hal Leonard, 1994) on sanat, melodia, kosketinsoitinsovitus ja sointumerkit, samoin nuotissa Jobim, Antônio Carlos: Best of Antonio Carlos Jobim (Carisch, 2004). Nuotissa Latin favorites (Hal Leonard) on Wave-kappaleesta erittäin helppo pianosovitus.

Myös internetistä löytyy tähän kappaleeseen nuotteja. Osa niistä on maksullisia. Google-haussa (https://www.google.fi) voi käyttää esim. seuraavia sanoja: Wave Jobim sheet music pdf.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.