Olen yrittänyt löytää internetistä teatteriarvosteluita. Haluaisin tietää, mitä esitystä kannattaisi mennä katsomaan. En ole löytänyt kun teatterien omilta…

Kysytty

Olen yrittänyt löytää internetistä teatteriarvosteluita. Haluaisin tietää, mitä esitystä kannattaisi mennä katsomaan. En ole löytänyt kun teatterien omilta sivuilta tietoa, joka ei tietenkään koskaan ole kriittistä. Mistä löytäisin kriitikoiden arvosteluja. Vai pitääkö käydä maksullisilla sivuilla (kuten HS).

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Teatteriarvosteluja ei internetistä näytä liiemmälti löytyvän. Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen Skenet -verkkolehdessä http://www.skenet.fi/ on jonkun verran teatteriarvosteluja sekä myös arvosteluarkisto. Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalojen teatteriosioon http://www.makupalat.fi/teatteri.htm on koottu teatteriaiheisia linkkejä joihin kannattaisi myös tutustua, samoin Linkkikirjastoon http://www.kirjastot.fi/linkkikirjasto/. Helsingin kaupunginkirjaston virkailijakoneilla on käytettävissä Helsingin Sanomien tekstiarkisto.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.