Olen julkaisemassa kauhunovellikokoelmaa. Mikä olisi mahdollisimman iso kustantamo, joka ottaisi vastaan hieman Lovecraft-tyyppistä kosmista kauhua? Olen…

Kysytty
9.7.2019

Olen julkaisemassa kauhunovellikokoelmaa. Mikä olisi mahdollisimman iso kustantamo, joka ottaisi vastaan hieman Lovecraft-tyyppistä kosmista kauhua? Olen perustamassa/jo käytännössä perustanut ihan uuden kirjallisuudenlajin, jonka nimeä en nyt tässä tietenkään pysty kertomaan ymmärrettävästä syystä, mutta josko voisitte suositella jotain? Niin iso kustantamo kuin mahdollista, sillä tekstini on todella laadukasta, jolloin en toivoisi tekeväni ainakaan kovin suuria muutoksia alkuperäiseen tekstiin. Voitte laittaa myös sähköpostia asiasta, mahdollisimman nopeasti, jos vain mahdollista. Kiitos.

Vastaus

Vastattu
10.7.2019
Päivitetty
10.7.2019

Lovecraftiahan on julkaissut suomeksi Jalava, joka on nykyään osa Art House -kustantamoa: https://arthouse.fi/sivu/etusivu/. Vaskikirjat -kustantamon erikoisalueena on fantasia ja muu spekulatiivinen fiktio: http://www.vaskikirjat.fi/info.htm. Osuuskumma -kustantamo julkaisee scifiä, fantasiaa ja kauhua sekä muuta spekulatiivista fiktiota. Esittelysivunsa mukaan "Osuuskumma tuo esiin sitä kirjallisuutta, joka ei tartu suurempien kustantamojen haaveihin, ja jatkaa kotimaisten novelliantologioiden julkaisuperinnettä" (http://osuuskumma.fi/). Kollegani ehdotti, että yhteyttä voisi ottaa myös Arktiseen Banaaniin (https://arktinenbanaani.fi/), joka julkaisee nykyään sarjakuvien lisäksi myös tieto- ja kaunokirjallisuutta.

 

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.