Muistelisin että tuosta Egotrippi - Koivuniemen herrasta kappaleesta on musiikkivideo, löytyykö tuota jostain että sen voisi katsoa, olen yrittänyt etsiä mutta…

Kysytty
15.5.2020

Muistelisin että tuosta Egotrippi - Koivuniemen herrasta kappaleesta on musiikkivideo, löytyykö tuota jostain että sen voisi katsoa, olen yrittänyt etsiä mutta en ole löytänyt?

Vastaus

Vastattu
18.5.2020
Päivitetty
20.5.2020

Wikipedian mukaan Egotrippi-yhtyeen kappaleesta Koivuniemen herra on tehty musiikkivideo v. 2000 (https://fi.wikipedia.org/wiki/Egotripin_diskografia). 

Kansalliskirjaston hakupalvelusta Finnasta löytyy Kansalliskirjaston tekemiä kopioita tv-ohjelmista (Jyrki Countdown, Wimma, Musiikki-TV:Toivevideot), joissa musiikkivideo on esitetty, mutta niistä ei ole lainattavia kappaleita kirjastoihin edes lukusalikäyttöön. 

https://kansalliskirjasto.finna.fi/

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin ylläpitämässä RITVA-tietokannasta löytyy Wimma-ohjelma 13.7.2001, jossa video on esitetty https://www.rtva.kavi.fi/program/details/program/24346262 . Tätä ohjelmaa pääsee katsomaan tietyissä pisteissä, jotka löytyvät tämän linkin takaa: https://www.rtva.kavi.fi/cms/page/page/info_katselupisteet.  

 

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.