Miten voin antaa joululahjaksi pojalle jonkun äänikirjan? Huovisen Veikko olisi hyvä...

Kysytty
16.12.2018

Miten voin antaa joululahjaksi pojalle jonkun äänikirjan? Huovisen Veikko olisi hyvä...

Vastaus

Vastattu
18.12.2018
Viimeksi päivitetty
18.12.2018

Äänikirjat ovat siirtyneet lähinnä verkkoon, joten cd-muodossa äänikirjoja on vaikea enää löytää.

Suomalaisella kirjakaupalla https://www.suomalainen.com/ on myynnissä äänikirjoja cd:nä ja e-äänikirjoina. Kirjakaupasta voi ostaa lahjakortteja, joita voi käyttää liikkeessä tai verkkokaupassa. Suomalaisen verkkokaupassa ei näyttänyt olevan saatavilla Veikko Huovisen kirjoja äänikirjoina. Tilannetta voi tietenkin kysyä yksittäisestä kirjakaupasta.

Myös Akateemisella https://www.akateeminen.com/  kirjakaupalla on jonkin verran äänikirjoja myytävänä, mutta heilläkään ei ollut Veikko Huovisen kirjoja.

Adlibris https://www.adlibris.com/fi on verkkokirjakappa, jossa on yksittäin myytäviä äänikirjoja.  Adlibrikselta voi ostaa euromääräisen lahjakortin. Adlibriksellä näytti olevan Veikko Huovisen Hamsterit e-äänikirjana. Kirja ladataan tietokoneelle, tabletille tai puhelimelle.

Elisa-kirja https://kirja.elisa.fi/. Elisa-kirjasta saa kirjoja joko yksittäin tai kuukausitilauksella. Elisa-kirjan lahjakortti on euromääräinen. Äänikirja ostetaan verkkokaupasta ja sitä kuunnellaan mobiililaitteella sovelluksen kautta. Elisa-kirjasta löytyi muutamia Veikko Huovisen kirjoja.

 

Lisäksi on palveluja, joista voi ostaa äänikirjoja kuukausimaksulla.

BookBeat https://www.bookbeat.fi/ . Bookbeatista voi ostaa lahjakortin, jolla lahjan saaja voi kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja. Lahjakortteja näytti olevan 1, 3 ja 6 kuukauden ajaksi. Veikko Huovisen kirjoja näytti olevan palvelussa useita äänikirjoina.

Storytel https://www.storytel.com/fi/fi/. Storytelin lahjakortin saa 1, 3, 6 tai 12 kuukauden ajaksi. Myös Storytelillä on useita Veikko Huovisen kirjoja.

Nextory https://www.nextory.fi/. Nextorysta ostetaan äänikirjoja kuukausimaksulla. Haulla löytyi useita Huovisen kirjoja, mutta tietoa itse kirjoista ei.

 

Yle Areenassa on joitakin maksuttomia äänikirjoja, lähinnä klassikkoja.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?