Miten löydän paljon tietoa äänimaisemista Suomessa? Teen koulutehtävää. Helmi Järviluoman tekstiä olen saanut. Ja ulkomaalaisia lähteitä.

Kysytty
13.10.2005

Miten löydän paljon tietoa äänimaisemista Suomessa? Teen koulutehtävää. Helmi Järviluoman tekstiä olen saanut. Ja ulkomaalaisia lähteitä.

Vastaus

Vastattu
13.10.2005
Päivitetty
13.10.2005

Tänä vuonna on ilmestynyt äänimaisemasta uusi kirja : - ”Kuultava menneisyys : suomalaista äänimaiseman historiaa”, 2005. Työympäristön äänimaisemasta on myös ilmestynyt tänä vuonna kirja : - Koivusalo, Esko A. : ”Äänimaisema ja työympäristö”, 2005. Tämä kirja ei ole vielä lainattavissa Oulun kaupunginkirjastosta. Kirjassa ”Ympäristökasvatuksen menetelmäopas 2 : Vihreä ihminen” on artikkeli Kankkunen, Olli-Taavetti : Ääniympäristö ja äänimaisema. ”Etnomusikologian vuosikirjassa 7”, 1995 on artikkeli Kurkela, Vesa : Katusoitto, äänimaisema ja karnevaali : näkökulmia ulkotilamusiikin tutkimukseen. Metsän äänimaisemasta on kirjassa ”Puun puhe”, 2001 ja luonnon äänimaisemasta kirjassa ”Luonto virkistys- ja matkailuympäristönä”, 1996. Lisäksi löytyy runsaasti viitteitä kirjastossa asiakkaiden käytössä olevasta yliopistojen yhteistietokannasta Linda. Artikkeliviitteitä löytyy niin ikään kirjastossa käytössä olevista tietokannoista Arto ja Aleksi yli sata.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.