Mistään en ole löytänyt ostettavaksi Jamppa Tuomisen julkaisemaa levyä jonka hän on julkaissut vuonna 1988 Muisto vain jolla on kappale Kultaisin kirjaimin,on…

Kysytty
1.2.2016

Hei,mistään en ole löytänyt ostettavaksi Jamppa Tuomisen julkaisemaa levyä jonka hän on julkaissut vuonna 1988 Muisto vain jolla on kappale Kultaisin kirjaimin,on paljon markkinoilla kokoelmia,mutta missään ei ole kyseistä kappaletta.

Vastaus

Vastattu
1.2.2016
Päivitetty
2.2.2016

Valitettavasti tämä LP-levy MUISTO VAIN on ainoa äänite, jolla tämä Katja Riipisen säveltämä laulu on julkaistu. Tätä albumia (Bluebird BBL1057, julkaistu myös c-kasettina) ei näyttäisi myöskään olevan Suomen yleisten kirjastojen kokoelmissa. Sen pääsee kyllä kuunteleemaan Kansalliskirjastossa ja Jyväskylän yliopiston kirjaston tiloissa.

Pikaisella haulla löysin ainakin yhden käytetyn levyn tarjouksen: http://www.kane.fi/prestashop/fi/lp-levyt/207942-tuominen-jamppa-muisto… eli Kane Recordsilla se näyttäisi olevan kympillä. Anselmin Aarteet tarjoaa sitä vielä halvemmalla: http://www.anselminaarteet.fi/vinyylit.php?tyyli=24 Näitä kannattaa kysellä.

Heikki Poroila

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.