Mistä löydän risteilijä Aleksander von Humboldtin reitin, ja voin seurata sen liikkumista? Olen löytänyt osoitteen http://www.abercrombiekent.com/ joka vie…

Kysytty
18.12.2006

Mistä löydän risteilijä Aleksander von Humboldtin reitin, ja voin seurata sen liikkumista? Olen löytänyt osoitteen http://www.abercrombiekent.com/ joka vie ristelymatkoja myyvän matkatoimiston sivulle. Sitä kautta en kuitenkaan päässyt eteenpäin. Laiva risteilee tietääkseni Argentiinasta Argentiinaan. Samanniminen alus on joskus ammoin ollut purjelaiva.

Vastaus

Vastattu
21.12.2006
Päivitetty
21.12.2006

Risteilijä Alexander von Humboldt tekee talviaikaan (marraskuun alusta helmikuun loppuun) Etelä-Amerikasta lähteviä Antarktiksen risteilyjä, joista vastaa Abercrombie & Kent. Kyseinen matkatoimisto ei kuitenkaan käytä ristelijästä nimitystä "Alexander von Humboldt" vaan "Explorer II". Tarkemmat tiedot Antarktiksen risteilyistä löytyvät Abercrombie & Kentin webbisivuilta osoitteesta http://www.aandktours.com/index.cfm?navid=3.2&Antarctica/Antarctic-Expe… Reittivaihtoehtoja on kaksi ("Classic Antartica" ja "Antartica, South Georgia & the Falkland Islands"), ja tarkemmat tiedot näistä reiteistä löytyvät Itinerary -linkin kautta. Antarktiksen risteilyjen pääsivulta löytyy myös linkki pienimuotoiseen blogiin (Ship's log), jossa kerrotaan laivalla matkustavien ihmisten kuulumisia.

Kesäkuukausina Alexander von Humboldt siirtyy Phoenix Reisenille ja tekee monenmoisia risteilyjä. Phoenix Reisenin etusivulta (http://www.phoenixreisen.com/) löytyy linkki "See", josta pääsee ristelijämatkojen hakulomakkeeseen. Kun valitset Schiff -valikosta vaihtoehdon "Alexander von Humboldt" ja painat Finden, niin saat eteesi Alexander von Humboldtin kesäkauden aikana tekemät risteilyt. Kunkin matkan kohdalla on Details -linkki, josta löytyy matkan tarkempi reitti.

Ristelijä Alexander von Humboldtilla on kaima, joka on purjelaiva. Purjelaiva Alexander von Humboldin omistaa Deutsche Stiftung Sail Training (http://www.dsst.de/webpages/inc/start.php?res=1024&hl=1), jonka webbisivulta löytyy lisätietoja.

Saksankielisessä Wikipediassa, http://de.wikipedia.org/wiki/ , on artikkelit molemmista laivoista. Ne löytyvät hakusanoilla: Alexander von Humboldt Kreuzfahrtschiff ja Alexander von Humboldt Schiff.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.