Minä luin juuri Geoffrey Huntingtonin Korppikartanon salat toisen osan. Kirjan luvassa oli näin "jatkuu kolmannessa osassa" Mutta milloin kolmas osa ilmestyy…

Kysytty
2.1.2015

Hei minä luin juuri Geoffrey Huntingtonin Korppikartanon salat toisen osan. Kirjan luvassa oli näin "jatkuu kolmannessa osassa" Mutta milloin kolmas osa ilmestyy suomeksi vai ilmestyykö ollenkaan? Samankaltaiseen kysymykseen törmäsin tällä samalla sivulla (2007 kirjoitettu) Kirjoittaako mies edes kirjaa? Onko hän edelleen elossa vai miksi kirjaa ei kuulu? Tämän paksuisen kirjan kirjoittaminen ei pitäisi viedä yli 8 vuotta kuitenkaan? Ja kyseisessä kysymyksessä oleva miehen omien sivujen linkki ei toiminut minulla.

Vastaus

Vastattu
5.1.2015
Päivitetty
5.1.2015

Geoffrey Huntingtonin kirjasarjasta The Ravenscliff Series (Korppikartanon salat) on vuoden 2013 lopulla ilmestynyt osa 3 nimellä Blood Moon.

http://www.geoffreyhuntingtonauthor.com/BloodMoon.html

Suomennoksen työstämisestä ei ainakaan vielä löytynyt merkkejä. Mahdollista suomennosta odotellessamme tilaamme kirjan englanniksi Jyväskylän kaupunginkirjaston kokoelmiin. Kun tilauksemme on edennyt, voit käydä tekemässä kirjaan varauksen osoitteessa http://www.keskikirjastot.fi.

Iloisia lukuhetkiä!

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.