Löytyykö netin avulla esim. Tekniikan Maailman numero 4 vuodelta 1999 (testiajot), ja jos löytyy niin kuinka se tapahtuu?

Kysytty
21.4.2000

Löytyykö netin avulla esim. Tekniikan Maailman numero 4 vuodelta 1999 (testiajot), ja jos löytyy niin kuinka se tapahtuu?

Vastaus

Vastattu
25.4.2000
Päivitetty
25.4.2000

Voit käyttää Helsingin kaupunginkirjaston lehtitietokantaa (osoite http://libpress.lib.hel.fi/ ). Kirjoita hakusivulle lehden nimi, niin saat näkyviin kirjastot, joihin Tekniikan Maailma on tilattu. Alalaidassa on linkki "säilytys", mistä löydät tiedot siitä, missä kirjastoissa pidetään tallessa myös aikaisemmat vuosikerrat. Tämä lehti säilytetään vähintään viisi vuotta pääkirjastossa, Itäkeskuksessa, Kalliossa, Rikhardinkadulla ja Töölössä.

Ennen kirjastoon lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa puhelimitse, että kyseinen numero varmasti on tallessa. Puhelinnumerot löydät Internetissä olevasta Kirjastopalveluiden oppaasta (osoite http://www.lib.hel.fi/virkku/ ).

Tekniikan Maailma ylläpitää myös verkkosivuja osoitteessa http://www.tekniikanmaailma.fi/ . Vierailijatkin pääsevät selailemaan sisällysluetteloita ja katsomaan joidenkin uudempien artikkeleiden lyhennelmiä, mutta vain lehden kestotilaajat pääsevät rekisteröitymään palveluun.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.