Löytyykö mistään koontiluetteloa, joka sisältäisi kaikki vuoden 2000 konferenssit, kongressit, seminaarit ja messut (tai näistä erikseen) koskien Internetiä,…

Kysytty
13.3.2000

löytyykö mistään koontiluetteloa, joka sisältäisi kaikki vuoden 2000 konferenssit, kongressit, seminaarit ja messut (tai näistä erikseen) koskien Internetiä, langattomia palveluita ja systeemejä (mobile ja WAP)

Vastaus

Vastattu
16.3.2000
Päivitetty
16.3.2000

Erilaisia hakupalveluja käyttäen ja erilaisin hauin etsin kaipaamaasi koontiluetteloa sellaista löytämättä. Olit itse löytänyt hyviä lähteitä (http://www.expoguide.com, http://www.wapforum.com, http://www.gsmworld.com/events/industry events, http://www.wirelessweek.com/)ja luulen että tämäntyyppisiin yhtä alaa(esim. GSM)koskeviin luetteloihin on tyytyminen. Jos vielä ajattelee netin verkkomaista rakennetta, niin yhdestä konferennsi/messu -listauksesta tulisi linkkien kautta päästä laajempaan kokonaisuuten ja toisinpäin jos sellainen olisi. Alan ammattilaisilla saattaa olla vinkkejä lähteisiin jotka ovat meidän ulottumattomissamme, ehkä kannattaisi ottaa yhteyttä sinne suuntaa.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.